REVOLTĂ în online! După scandalul cu secretara de la Poli Timișoara, un alt caz similar și în Buzău! Un elev pe punctul să fie exmatriculat! Bătaie de joc incredibilă

Educația în școli lasă mult de dorit, în mare parte și din cauza profesorilor. Un elev dintr-un cunoscut liceu din Buzău a postat pe facebook un clip de pe youtube cu profesoara sa de desen. Comentariile la adresa acesteia au fost negative, motiv pentru care băiatul riscă acum exmatricularea.

Liceeanul care a făcut viral clipul muzical este în casa a XI-a, iar în urmă cu 3 săptămâni chiar primise nota 3 la desen, disciplina predată de profesoară. ”Colegiul Bogdan Petriceicu Haşdeu este liceul în care este interzisă purtarea bărbii şi a părului lung, dar unde predă una dintre cele mai luminate minţi ale sistemului de învăţământ, această struţo-cămilă a artei, care se zbate între vocaţia de a cânta şi de a desena”, a fost comentariul adus video-ului cu profesoara din Buzau.

“Mama acestui elev a depus o petiţie la inspectorat. Inspectorul va merge în zilele care urmează să verifice cele afirmate şi să discute cu conducerea şcolii. Este posibil că elevul să fi încălcat regulamentul intern şi atunci să vedem ce riscă pentru faptele lui”, a declarat Florina Stoian, inspector general şcolar general ISJ din Buzău.

Profesoara de desen a cerut ca elevului să i se scadă nota la purtare la 3 şi să fie exmatriculat. Totul în contextul în care ea însăşi a apărut filmată în ipostaze nepotrivite pentru un cadru didactic. Reamintim că secretara de la Politehnica Timişoara, care s-a filmat indecent în cadrul instituţiei, a demisionat.

Este uluitor că în acest caz se discută exmatricularea elevului şi nu sancţionarea profesoarei, care culmea notează un elev cu nota 3 la o materie care ar trebuie să fie una de deconectare.

VEZI SI: Cât câștiga secretara „Sweet Bunny” de la Politehnica. O zi de videochat cât un an de facultate

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile