REVOLTĂ în direct după ce mai multe vedete de la Antena 1 s-au infectat cu noul coronavirus

REVOLTĂ în direct după ce mai multe vedete de la Antena 1 s-au infectat cu noul coronavirus.

”Nu este relevant cine pe cine a îmbolnăvit și nu despre asta este vorba, ci despre faptul că niște oameni s-au îmbolnăvit sau sunt într-o situație delicată. Tu ce faci? Te comporți exact ca o hienă? Asta faci? Te comporți ca un rechin, e inuman un astfel de comportament, este inuman! Suntem oameni, fraților, înainte de a fi artiști, suntem oameni, avem sentimente, copii, familie, avem părinți, prieteni, suntem oameni. Ca să fii om, trebuie să îndeplinești condiții puține, simple, de minim bun simț, lasă-l pe omul ăla în liniștea lui și, dacă poți, fii alături de el, cu un gând bun, dacă nu simți, vezi-ți de rolul pe care-l ai, numai nu face rău” a spus Monica Anghel, la Antena 3.

Unele surse au susținut că Monica Anghel ar fi fost confirmată cu coronavirus, când, în realitate, testul a ieșit negativ în cazul său.

Marcel Pavel a intervenit și a completat că ”pe mine m-au desființat, vă dați seama cum se uită lumea la mine acum pe stradă: uite-l pe Marcel Pavel care și-a îmbolnăvit colegii”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.