“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONAL

REVINE la TV! Frumoasa vedeta care nu-si arata varsta, gata de un NOU PROIECT – FANII sunt nerabdatori sa o revada

ved
Dupa o scurta disparitie de pe micile ecrane, celebra prezentatoare tv revine.

Iuliana Tudor revine la TVR! Va prezenta sezonul doi al emisiunii Vedeta Populara, informeaza paginademedia.ro. Debutul va avea loc duminică, 29 aprilie, de la ora 21.00. Dar emisiunea nu revine in aceeasi formula. Componenta juriului a fost modificata.

Interpretele de muzică populară Niculina Stoican și Cornelia Rednic intră în juriul concursului, în locul interpreților Laura Lavric și Constantin Enceanu. Elise Stan, Grigore Leșe și Mircea Dinescu raman in juriu.

Vedeta Populara este una dintre cele mai urmarite emisiuni TVR. Primul sezon s-a terminat in luna decembrie 2017. Audienta medie din acea luna a fost de 670.000 de români pe minut, la nivelul întregii țări. Dintre aceștia, peste 300.000 erau de la orașe și peste 60.000 din segmentul comercial 18-49 de ani.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.