Retrocedări ilegale către clanurile de țigani la Primăria Timișoara

retrocedari-timisoara

Tiganii din clanul Cârpaci dețin nu mai puțin de 144 de imobile din centrul orașului. Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timişoara a transmis că cinci angajaţi ai Primăriei Timișoara sunt urmăriţi penal și s-a pus sechestru pe bunurile acestora. Ei au făcut retrocedări ilegale și sunt puşi sub acuzare pentru abuz în serviciu în formă calificată. 

Printre persoanele urmărite pentru retrocedări ilegale sunt fostul director al Direcţiei Patrimoniu din Primăria Timişoara, Nicuşor Miuţ, fosta şefă a serviciului de spaţii, Monica Rudneanu, şi inspectorul de zonă Ioana Ciucur.

Unu plus unu gratis!

„Deşi prin sentinţă s-a dispus retrocedarea clădirii cu un etaj şi a 807 metri pătraţi de teren, aceştia au primit şi un al doilea imobil, aflat în curtea casei respective, în care, până la momentul retrocedării funcţiona o grădiniţă. Corpul B cu o suprafaţă de aproximativ 120 de metri pătraţi a fost livrată la pachet către noii proprietari, deşi nu aveau niciun drept asupra acestora, fiind o clădire ridicată în 1955, valoarea de inventar fiind de peste 300.000 lei”, arată Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timişoara.

Retrocedările ilegale, către clanul Cârpaci

Potrivit anchetatorilor, retrocedările ilegale au fost făcute către clanurile de tigani din oraş, anunţă opiniatimisoarei.ro. Nu mai puţin de 144 de imobile din centrul Timişoarei sunt deţinute de clanul Cârpaci.Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, se va întâlni, marți, la Primăria Timișoara cu membrii clanului Cârpaci, precum și cu un număr de lideri naționali ai tiganilor din România. Luni seară, primarul a anunțat pe contul său de Facebook că exclude orice fel de negocieri cu clanul Cârpaci și va cere tiganilor să nu mai cerșească în Timișoara și să își dea copiii la școală.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *