Rețeta anti-COVID, dezvaluita de un medic celebru! Ce trebuie sa faci în această perioadă

Pandemia de coronavirus face ravagii în România. În fiecare zi, mii de oameni sunt descoperiți infectați, iar situația este extrem de gravă. În tot acest timp, un medic super celebru vine cu soluția. A dezvăluit rețeta anti-COVID.

Veste uriașă pentru toți românii. În plină pandemie de coronavirus, un medic extrem de cunoscut din România vine cu soluția. Ne învață ce să consumăm pentru a nu avea probleme.

Un medic super celebru dezvăluie rețeta anti-COVID!
Medicul Adina Alberts face dezvăluiri complete. În această perioadă foarte grea, în plină pandemie, corpul nostru are nevoie de mai multe vitamine pentru a trece cu bine atât de coronavirus, cât și de gripa de sezon. ” Dragi prieteni, în perioada următoare trebuie să avem o GRIJĂ prioritară, atât pentru noi înșine, cât și pentru cei dragi nouă.

Citiți și:  Medicul Adina Alberts DĂ BOMBA ZILEI. Ce spune despre TESTELE COVID-19

Să ne întărim imunitatea!

Pe lângă Vitaminele C, D, propolis, lăptișor de matcă, echinaceea, cătină, ș.a, ar trebui să mai avem în vedere și următoarele suplimente alimentare:

👉QUERCETINA este recunoscută pentru proprietățile sale antioxidante puternice.

Quercetina este un flavonoid care se găsește în mod natural în ardei, roșii, sfeclă, brocoli, fenicul, cireșe, pere, vișine.
Se găsește în farmacii sub formă de capsule de 100, 200 sau 500 mg. Câte 500-750 mg pe zi reprezintă o doză zilnică optimă.

👉RESVERATROLUL, o altă substanță recunoscută la nivel mondial ca având un foarte puternic efect antioxidant, întărind și pregătind organismul pentru a lupta cu infecțiile de toate felurile. Resveratrolul este unul dintre antioxidanții naturali cei mai eficienți pentru protecția totală a corpului împotriva radicalilor liberi; are un puternic efect antiinflamator, antibacterian și antialergic (pentru că distruge histamina). În mod natural resveratrolul se găsește în struguri, mai ales în cei negri. Se găsește în farmacii sub formă de tablete sau capsule de 250, 500, 750 mg, loțiuni sau tincturi. 500-1000 mg pe zi reprezintă doza optimă.

Citiți și:  Medicul Adina Alberts vine cu date REVOLTĂTOARE: doar 0, 1% din români au coronavirus, restul sunt TERORIZAȚI de autorități

👉5 CIUPERCI cu puternice efecte antioxidante și imunostimulatoare.

Reishi,Shiitake, Maitake, Enokitake , Ghebe de miere. Se găsesc în comerț sub formă de capsule, în combinații diverse, simple sau asociate cu alte substanțe antioxidante sau cu vitamine. Doza recomandată este 1-2 capsule pe zi.
Sănătate multă tuturor!”, a scris medicul Adina Alberts pe o rețea e socializare.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile