Retardatul Președinte-maimuță bombardează acum Siria

obamab
Confuzul Președinte maimuță al Americii, Barack Obama, bombardardeaza acum ținte ale Statului Islamic în interiorul Siriei. Această campanie militară este una dintre cele mai retardate din istoria Statelor Unite deoarece Obama atacă grupuri de oameni pe care guvernul Statelor Unite și aliații săi ii finantau si sustineau indirect până anul trecut.

In 2013, Obama și alti nebuni sionisti din Washington au facut presiuni pentru utilizarea forței militare împotriva guvernului sirian, care s-a luptat cu acesti militanți islamisti. Multi dintre acesti militanți au fost sprijiniti de către guvernele din regiunea de Vest și din zona Golfului.

Acum, dupa un an, armata americana bombardeaza aceeasi militanti islamisti care au fost sustinuti direct sau indirect pentru atacarea Siriei.

Citiți și:  Reacția SUA privind intervenția din Kazahstan a declansat FURIA Rusiei

În plus, ei susțin că vor furniza arme pentru militanții islamisti chiar în acest moment.

Acest tip de nebunie este un motiv suficient pentru ca America sa se decupleze complet din regiune. Politicile de genul sunt direcționate de către un președinte negru si prost, care devine din ce în ce mai ridicol din cauza ideilor sale date  de consilieri evrei.

Chiar si asa, anumite persoane sustin ca aceasta nebunie este rezultatul unei consipiratii ciudate insa se pare ca este mai simplu de atat. Nimeni dintre acesti idioti nu par să aibă nici o idee despre ceea ce fac.

De pe ABC News:

Statele Unite au lansat mai multe atacuri aeriene împotriva unor ținte ISIS in interiorul Siriei, pentru prima data, luni seara. Un oficial al Apărării a declarat că a fost un start de succes” într-un nou front în lupta împotriva grupului terorist și, separat, evitarea unui pericol iminent fata de SUA.

In timp ce SUA analizeaza “eficienta” campaniei de bombardare impotriva ISIS, care a inclus pana la 20 de obiective, Pentagonul crede ca a avut succes in a lovi ceea ce si-a propus.

Redactia Nationalisti.ro

Citiți și:  Si-a împuscat fiica de doar 16 ani! Toata lumea este în stare de șoc

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *