“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Restrictii DRASTICE in Europa. NEVACCINATII, in CARANTINA la nivel national, in Austria. Urmeaza Romania?

carantina izolare

Cancelarul austriac Alexander Schallenberg a anunţat vineri că aşteaptă unda verde a Parlamentului, duminică, în vederea unei plasări în carantină – la nivel naţional – a persoanelor nevaccinate sau care nu au statul de vindecate de covid-19, în contextul în care Austria se confruntă cu o creştere rapidă a numărului cazurlor de covid-19, relatează AFP.

”Obiectivul este clar. Vrem să dăm duminică undă verde unei plasări în carantină la nivel naţional a persoanelor nevaccinate”, a anunţat într-o conferinţă de presă noul cancelar austriac – fără să precizeze date intrării în vigoare a acestei măsuri.

Landul Oberösterreich şi landul-stat Salzburg – care înregistrează cele mai mari niveluri de contaminare cu covid-19 – au introdus deja carantina, începând de luni.

Pentru ca această măsură să se aplice în întreaga ţară, este necesar să fie aprobată de către Parlament şi de către conducătorii landurilor, într-o reuniune, în weekend.

Ministrul austriac al Sănătăăţii Wolfgang Mueckstein a anunţat tot vineri că urmează să ordone vaccinarea obligatorie a personalului din domeniul sănătăţii.

Aproximativ 64% din populaţia austriacă a fost vaccinată complet – un nivel inferior mediei europene (67%).

Alexander Schallenberg a catalogat acest nivel de vaccinare drept ”ruşinos de mic”.

Până în prezent, peste 11.640 de persoane au murit din cauza covid-19 în Austria, o ţară cu 9,8 milioane de locuitori.

Sursa: stiripesurse.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Un comentariu

  1. E clar ca guvernele si-au vandut popoarele nazismului medical global.Probabil ca conducatorii statelor au fost tratati cu ceva si manifesta o obedienta neomeneasca

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.