Restricţii de circulaţie în oraşul Buzău, impuse de un carnaval DEGENERAT cu tendinte GAY – VIDEO

gay1

IN LOC SA PROMVOEZE ROMANISMUL, AUTORITATILE PROMOVEAZA MULTICULTURALISMUL DEGENERAT!

Astăzi, începând cu ora 19.00, echipaje din cadrul Biroului Rutier de la Poliţia municipiului Buzău şi reprezentanţi ai Direcţiei Poliţiei Locale Buzău vor acţiona pentru fluidizarea traficului în timpul desfăşurării „Salsa Place Carnaval”; o festivitate camuflata ce promoveaza multiculturalismul cat si homosexualii/lesbienele.

IPJ Buzău anunţă că pe perioada desfăşurării evenimentului, vor fi instituite restricţii de circulaţie, pe bulevardul Nicolae Bălcescu, de la intersecţia cu strada Stadionului până la intersecţia cu strada Ostrovului, pe strada Ostrovului până la intersecţia cu strada Aleea Trandafirilor, pe Aleea Trandafirilor, până la intersecţia cu strada Tudor Vladimirescu şi pe strada Tudor Vladimirescu, până la intersecţia cu strada Ion Băieşu. Astfel, pentru evitarea implicării în incidente, participanţii la trafic trebuie să se conformeze indicaţiilor poliţiştilor in favoarea degeneratilor.

Citiți și:  Știre-bombă. Primul român cu Covid-19, condamnat! Mii de oameni riscă pușcăria!

Caravana degenerata Salsa (lesbi-gay) va fi formată din cel puţin trei tiruri decopertate, dotate cu sistem audio. În faţa coloanei de tiruri vor fi formaţii instrumentale, percuţionişti, majorete şi clowni. Startul se va da la poarta Parcului Crâng, parada urmând traseul Bulevardul N. Bălcescu, Piaţa Dacia, acolo unde este programată o mică petrecere.

În centrul oraşului, timp de două ore, şcolile de salsa din ţară vor susţine spectacol de dans, pentru ca, la ora 22, tirurile să plece din Piaţa Dacia către piscina Atlantis din Parcul Tineretului, unde va avea loc petrecerea de carnaval.

 

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Urmareste canalul nostru de Telegram! Click aici.

Citiți și:  Știre-bombă. Primul român cu Covid-19, condamnat! Mii de oameni riscă pușcăria!

 

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Patriot
Patriot
6 ani in urma cu

Cetatenii din Buzau n-au gasit vreo piatra sa mai arunce cu ele intre ei???