“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
ȘTIRI BUZAU

RESPECT PENTRU ACEST SOFER! A MURIT INAINTE SA PROVOACE VICTIME!

Mort volan

Un bărbat în vârstă de 52 de ani, din Dâmbroca, a decedat astăzi, în timp ce se afla la volan, cel mai probabil în urma unui infarct. El a reușit să tragă pe dreapta înainte de a i se face face rău și să evite astfel o nenorocire.

Tragedia s-a produs în jurul orei 15:00, pe Șoseaua de Centură a municipiului Buzău. Bărbatul conducea un autoturism Skoda Fabia dinspre pasarela Nehoiu înspre Fabrica de Bere. Simțind că i se face rău, soferul a reușit să tragă pe dreapta și să evite o eventuală nenorocire în contextul traficului intens de pe variantă.

Pentru el însă nu s-a mai putut face nimic, medicii sosiți la fața locului constatând decesul.

Familia bărbatului a venit într-un suflet la locul tragediei. Fiul său s-a prăbușit de durere, văzându-și tatăl zăcând la volan.

Poliția a deschis o anchetă pentru moarte suspectă, necropsia urmând a stabili cu exactitate cauza decesului. Sursa: Reporter Buzoian

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.