RESPECT! El este românul de 31 de ani care a distrus cu excavatorul 5 case noi la Londra, în valoare de 4 milioane de lire pentru ca nu si-a primit salariul!

The Sun publică primele imagini cu românul de 31 de ani care a distrus cu excavatorul 5 case noi la Londra, în valoare de 4 milioane de lire sterline.

Daniel Neagu a distrus cu excavatorul 5 case abia construite într-un complex de case pentru pensionari din localitatea Buntingford, Hertfordshire.

Potrivit companiei de construcții McCarthy and Stone, valoarea acestor locuințe, care urmau să fie ocupate de proprietari peste câteva săptămâni, este de 4 milioane de lire sterline.

Luni, în timpul audierii românului, procurorii britanici l-au acuzat pe acesta că ar fi furat un alt excavator aparținând companiei McCarthy and Stone de pe șantier.

“Acuzația este că persoana reclamată în acest caz a luat un excavator, s-a dus pe șantierul unde se construia un complex de case pentru bătrâni și a distrus 5 vile abia construite, a căror valoare e de 4 milioane de lire sterline. Contextul în care s-a petrecut acest incident este acela că acuzatul și alți angajați care lucraseră pe acest șantier fuseseră concediați. În replică, aceștia au plecat de pe șantier cu un excavator aparținând companiei și li s-a spus de către reprezentanții firmei că salariile lor sunt blocate până când vor returna vehiculul respectiv“, a declarat procurorul britanic Elaine McMillan.

Potrivit acesteia, vehiculul era dotat cu un sistem de urmărire și s-a stabilit că se află în România.

Pe de altă parte, avocatul românului a susținut, în fața judecătorilor, că acuzațiile aduse sunt false.

“Este adevărat că acuzatul a fost nemulțumit de angajatorul său în legătură cu neplata salariului. Însă, afirmația că vehiculul respectiv ar fi fost luat fără permisiunea companiei este falsă“, a spus avocatul românului.

Daniel Neagu locuieşte pe Athelstone Road din Harrow, în nord-vestul Londrei, și fusese angajat să lucreze la complexul de case de către o firmă subcontractoare, Fenton.

Daniel Neagu nu a dorit să-și susțină cauza în cadrul acestei audieri, la care a participat printr-o legătură video din arestul poliţiei.

Următoarea audiere a fost stabilită pentru 10 septembrie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *