Reporter Buzoian – AMENINTAT CU INCENDIEREA DE VIU de niste melteni agramati – sustinatori ai CRIMINALULUI care si-a UCIS fosta iubita

BUZAU – RAIUL MELTENILOR DE ETNIE „NEPRECIZATA” CARE (IN LOC SA FIE PE BUG „SI SA INVETE LIMBA ROMANA”), ISI FAC DE CAP FARA SA-SI DEA SEAMA DE PENIBIL:

De pe reporterbuzoian.ro:

Zeci de comentarii și reclamații au curs pe adresa redacției din momentul publicării știrii despre ultimul termen al procesului în care este judecat Cosmin Dan. Indiciile noastre este că se pregătește o mare diversiune, motiv pentru care este important ca nimeni să nu cedeze acum. Crimă cu sânge rece sau accident, rămâne doar ca instanța să decisă acest lucru.

Pagina noastră a fost raportată de zeci de indivizi, probabil aceiași care au transmis și repetate amenințări cu moartea. Dar moartea nu e finalul acestei povești, iar noi și încă vreo câteva mii de buzoieni avem încredere în Justiție!

Stire initala:

Marți a avut loc un nou termen din procesul de omor în care este judecat Cosmin Dan, buzoianul de 21 de ani acuzat că a ucis-o și incendiat-o pe fosta iubită, Valentina Nica. La ultimul termen, tânărul a fost adus din nou încătușat în fața instanței, însă procesul a fost din nou amânat din cauza absenței unui martor important.

Potrivit portalului de judecată, la termenul de pe 17 decembrie urmau să fie audiați doi martori esențiali în economia procesului. Este vorba despre Alin Serdaru, un tânăr care a venit de la București în mașină alături de Cosmin Dan, și despre Florin Buleandră, de asemenea un apropiat al inculpatului, primul care a fost contactat telefonic de Cosmin după înfăptuirea omorului.

La termenul de marți, Alin Serdaru a răspuns citației instanței și s-a prezentat în fața judecătoarei, negând însă faptul că inculpatul ar fi spus, pe drum, că este hotărât să o ucidă pe Valentina. De altfel, Serdaru nu ar fi recunoscut nimic din cele relatate în rechizitoriul procurorilor cu privire la faptele din club și din mașină. Potrivit unor surse, el ar fi mărturisit că, pe drumul dintre București și Buzău, în mașina în care se afla Cosmin Dan nu s-a vorbit nimic.

Un al martor esențial, Florin Buleandră, nu s-a prezentat, marți, în fața judecătorului. Potrivit acuzării, pe el l-ar fi contactat Cosmin Dan primul, imediat după producerea faptei. În dimineața zilei de 23 februarie 2019, Florin Buleandră ar fi primit de la Cosmin Dan un mesaj pe telefonul mobil, prin care acesta îi spunea prin ce a trecut. Martorul a lipsit de la proces, iar instanța a decis să amâne cauza până în luna ianuarie a anului viitor. Până atunci, acuzarea va încerca să îl contacteze telefonic pe Buleandră pentru a-l aduce în fața instanței și a obține de la el o mărturie extrem de importantă.

Valentina Nica (21 de ani) a fost ucisă în noaptea de 22 spre 23 februarie, în apartamentul său de pe bulevardul Nicolae Bălcescu. Supărat că fosta iubită ar fi încercat să-i povestească noii sale iubite despre relaţia lor, Cosmin Dan ar fi cerut ajutorul al doi prieteni, care i-ar fi adus o sticlă cu benzină.

După ce a stropit-o cu lichidul inflamabil, tânărul i-ar fi dat foc cu bricheta și a fugit din apartament. Alți martori ar fi văzut apoi o scenă de coșmar: Valentina strigând disperată de pe balcon, în timp ce flăcările o mistuiau de vie. Nimeni n-a mai putut însă s-o ajute pe fata neajutorată, întrucât focul a cuprins rapid toată casa, Valentina stingându-se în chinuri cumplite chiar în apartamentul cumpărat de mama ei, care lucra în Italia.

Astăzi, Cosmin Dan, care ar fi recunoscut o parte din fapte, a fost adus de la penitenciarul Focșani, acolo unde a fost transferat după câteva luni de arest petrecute la Buzău. Cosmin Dan riscă pedeapsa cu închisoarea pe viață.

AMENINTARILE CU MOARTEA PRIMTE DE REPORTERUL BUZOIAN, COSMIN SONTICA:

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *