Reportaj FILMAT cu CAMERA ASCUNSĂ într-o cunoscută fabrică de mezeluri! Carne de cal și pisică, folosită la prepararea celor mai vânduți cremvurști! IMAGINI SCANDALOASE!

cre1

Fabrică de mezeluri fără aviz de funcționare în sectorul 1 al Capitalei. Aceasta a fost descoperită de ofițerii Direcției de Investigare a Fraudelor din cadrul IGPR, în cadrul unui control de rutină care îi urmărea în special pe comercianții de fructe.

Au fost găsite numeroase neregului în cadrul acestei firme ”fantomă”, mai ales că mezelurile erau inscripționate cu brandurile unor firme cunoscute, apoi vândute în supermarketuri, cu termen de valabilitate ”valid”.Multe dintre alimente erau depuse în condiții insalubre. Ceea ce este de-a dreptul scandalos este faptul că reprezentanții legii au descoperit câteva recipiente pline de un tip ciudat de carne. Aceștia au declarat că este foarte posibil să fie vorba despre carne de pisică, și au trimis deja câteva mostre la un laborator pentru confirmare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

3 comentarii

  1. patronii,prea mult spus,speculantii spanzurati in piata constitutiei .astfel sunt oprite aceste practici.

  2. sa-ti moare familia ca ai vazut tu carne de pisica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.