REMARCA INCREDIBILA a unui fost SECRETAR de STAT: „Majoritatea reclamelor de la Antena 3 si RTV sunt anti-diaree, anti-putit gura si anti-vomitive”. MESAJUL…?

Valeriu Nicolae, fost secretar de stat in Guvernul Ciolos, are o remarca amuzanta in privinta celor doua posturi de propaganda ale PSD, Antena 3 si RTV. Iata ce a constatat dupa ce a avut rabdare si putere sa urmareasca cele doua televiziuni mai multe zile la rand.

„Tot urmarind Antena 3 si RTV mi-am dat seama ca o mare parte a reclamelor lor sunt anti-diaree, anti-putit gura si anti-vomitive. Mai sunt si ceva reclame de protejare a ficatului. Cineva acolo sus la Antene/RTV incearca sa ne trimita un mesaj sau e doar razbunarea lui Freud? Astept PSD-ul sa vina cu un nou semn electoral – lamaia si ma declar multumit”, noteaza Nicolae pe Facebook.

La curt timp dupa manipularile grotesti din timpul protestelor anti-OUG 13, numeroase branduri de prestigiu au fost retrase de pe Antena 3 si RTV. Romania TV a ajuns apoi intr-o situatie financiara dezastruoasa, fiind nevoit sa scada salariile si sa disponibilizeze personal. (sursa)

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.