Relații Homosexuale într-un sediu PSD

Vlad Oprea, președintele PSD Titu, a fost prins în timp ce era sodomizat de Andrei Neagu, președintele Tineretului Social-Democrat Titu.

Aparent n-au avut răbdare până acasă și s-au pulit chiar în sediul partidului.

O publicație locală susține că președintele PSD Titu, Vlad Oprea, ar fi fost surprins de un coleg, în sediul partidului, întreținând relații intime cu Andrei Neagu, președintele Tineretului Social-Democrat Titu.

Acesta din urmă ar fi de profesie mecanic de locomotivă. Jurnaliştii de la dambovitanews.ro amintesc faptul că Oprea ar fi unul dintre protejaţii lui Adrian Ţuţuianu, membru important în ierarhia PSD.

„În zi de sărbătoare, peste locuitorii oraşului Titu o veste ca un trăznet s-a propagat cu o viteză uimitoare, la toţi enoriaşii ortodocşi ce în această sfântă zi de duminică se întorceau de la slujbă: VLAD OPREA preşedintele PSD TITU a fost prins, în flagrant, întreţinând relaţii sexuale cu un bărbat!

Toată această oribilă scenă s-ar fi petrecut chiar în sediul PSD Titu, unde domnul Vlad Oprea are un birou în calitate de preşedinte al organizaţiei locale a PSD Titu şi ar fi fost surprinsă chiar de către un coleg de partid, care l-a găsit pe Vlad Oprea cu chiloţii în vine, iar la spatele său se afla…. Preşedintele TSD TITU – ANDREI NEAGU.

Citiți și:  [VIDEO] Popă vedetă, fără discernământ: pr. Visarion Alexa a invitat la Trinitas TV o susținătoare a homosexualității să vorbească despre…familie. Adela Popescu a fost o voce împotriva Referendumului pentru Familie

Prins în fapt, domnul Oprea Vlad i-a recunoscut colegului său că este pederast şi că de aproximativ un an de zile se iubeşte cu subordonatul său politic Andrei Neagu, preşedinte al tineretului social democrat de la Titu, funcţie pe care tânărul cfr-ist a ajuns să o ocupe cu sprijinul iubitului său Vlad Oprea.

Dacă mai avea cineva dubii cum că PSD ar fi un partid “conservator” care ține la “valorile tradiționale” ar trebui să revină la realitate. Pe lângă acest scandal, PSD mereu votează pentru politicile progresiste de la Bruxelles.

PSD a propus prin Liviu Dragnea un proiect pentru parteneriatul civil, chiar înainte de votul de pe 6-7 octombrie.

PSD a susținut proiectul de reeducare a profesorilor și a părinților.

PSD susține instituția teroristă CNCD care este finanțată din bani publici și are contract cu ACCEPT, un ONG pro-homosexuali.

Lista poate continua.

În acest context se explică şi rezultatul extrem de slab care s-a obţinut la Titu, la Referendumul Pentru Familie, având în vedre că PNL nu s-a implicat, iar preşedintele PSD Titu este bulangiu… şi nu doar el, ci şi preşedintele TSD Titu-Andrei Neagu, tânăr cu care Oprea Vlad se zvoneşte că vrea să meargă într-o ţară din vestul Europei pentru a-şi oficializa relaţia de iubire”, au scris jurnaliştii de la dambovitanews.ro.

Citiți și:  [VIDEO] Popă vedetă, fără discernământ: pr. Visarion Alexa a invitat la Trinitas TV o susținătoare a homosexualității să vorbească despre…familie. Adela Popescu a fost o voce împotriva Referendumului pentru Familie

Capital.ro a încercat sa-l contacteze pe Vlad Oprea, dar din păcate nu am obţinut niciun fel de reacţie pe subiect.

UPDATE! Ulterior, Vlad Oprea a reacţionat pe facebook:

„Referitor la mizeriile scrise despre mine pe un site local de către un individ cu reale probleme psihice,care e ba ziarist, ba e la arest, ba candidat la preşedenţia PNL Dâmboviţa şi care frecvent face deratizare pe la şcolile şi liceele din Titu , vă precizez că sunt nişte minciuni ordinare de care nu e străin nici primarul Oraşului Titu, care îl plăteste lunar pe acest specimen cu bani din bugetul local (conform unor contracte care există la primărie) şi îl plăteşte să scrie articole (aşa cum a mai scris), în care să mă denigreze pe mine şi pe colegii mei de la PSD!

Măcar a avut decența să nege.

Sursa: Incorect Politic

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.