Reglare de conturi. Un politician l-a înjunghiat pe un fost campion la box, ambii foști pușcăriași

Doi foști pușcăriași, dar cu trecut pugilistic, s-au luat la pumni, în Bacău! Un fost viceprimar al Bacăului, Laurian Lucaș, și un fost boxer, Ciprian Ciocan, ambii de 47 de ani, foști colegi la box, s-au bătut cu pumnii și cu un cuțit, în curtea unui restaurant situat peste drum de Spitalul Județean de Urgențe Bacău.

Ciocan a fost înjunghiat de fostul politician și tot el a fost reținut. Asta pentru că el a început scandalul, iar Lucaș a fost în legitimă apărare când l-a înjunghiat, au decis polițiștii.

„Se duce o campanie de denigrare contra mea, ca să pară că fac parte din grupuri mafiote. Eram la o masă, la restaurant, când Ciocan a venit și mi-a cerut bani, dar era doar un pretext. Am fost atacat de el și alte trei persoane, de la alte mese, au aruncat cu scaune în mine. Eu m-am apărat, dar toată scena mi s-a părut o parodie”, a spus, pentru Ziarul de Bacău, Laurian Lucaș.

Fostul viceprimar a mai afirmat că nu s-a mai văzut de foarte mulți ani cu Ciprian Ciocan.

Foști colegi de club, Lucaș a fost în Legiunea Străină, iar Ciocan a ajuns campion național și vicecampion mondial la box. Pe lângă plăcerea de a da pumni, pe cei doi ”grei” îi mai leagă ceva: amândoi au făcut închisoare.

În acest moment, nu e clar motivul conflictului, se pare că la mijloc este vorba despre o datorie neachitată.

În urma altercației, Ciprian Ciocan, cunoscut și pentru faptele sale caritabile, a fost reținut 24 de ore pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, iar în cursul zilei de vineri a fost prezentat la Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Sursa: stiripesurse.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!