REGLARE DE CONTURI IN BUCURESTI. Proxenet împușcat mortal, alte persoane au ajuns la spital. Lider sindical din Poliție: A fost o răfuială între bande de proxeneți din cauza tarifelor pe care se vând victimele

Incident tragic produs în Capitală, aproape de miezul nopții, chiar în apropiere de Palatul Parlamentului. Un bărbat a fost împușcat mortal, în Piața Constituției, iar altul este, în stare gravă, la spital. Primele date aratau că este vorba despre o reglare de conturi în stil mafiot.

Iulian Surugiu, liderul Sindicatului Agenților de Poliție, a declarat la RTV, că răfuiala din Piața Constituției a fost una între proxeneți, din cauza tarifelor pe care sunt vândute victimele. „Două bande rivale au stabilit să se întâlnească acolo și să vorbească despre prețul unor persoane traficate în Germania. Nu s-au înțeles și a ieșit ce a ieșit. Nu e vina poliției, care avea patrulă în zonă, cum are de obicei, doar că situația a fost disproporționată”, a declarat Surugiu.

În jurul orei 23 și 30 de minute, o persoană a sunat la 112 și a anunțat un conflict în Piața Constituției, după ce ar fi găsit cartușe pe asfalt, dar și încărcătorul unui pistol. Mai mulți indivizi erau implicați în bătaia cu bâte și săbii. În imaginile surprinse de cei care treceau prin zonă, se observă cum mai mute persoane fug speriate în toate direcțiile.

În câteva minute, Piața Constituției, s-a umplut de mașini ale Poliției și ale Salvării. Și ofițeri ai sectorului 5, dar și polițiști ai Brigăzii Rutiere au fost trimiși la fața locului. În urma disputei agresive, doi oameni au fost grav răniți. Echipajele de urgență le-au acordat rapid primele îngrijiri.
Un tânăr a fost împușcat în altercația din Piața Constituției. Încercările medicilor de a-l readuce la viață au fost însă zadarnice. Medicii l-au resiscitat aproape o jumătate de oră pe bărbat, însă, au fost nevoiți să-i declare decesul.

Celălalt bărbat a fost transportat, în comă, la spital.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *