REGINA ELISABETA RENUNȚĂ LA TRON!

Regina Elisabeta renunță la tron! S-a aflat pe cine pregătește Suveranul Angliei pentru a prelua o serie din atribuțiile sale.

Surse apropiate familiei regale britanice au declarat recent că Regina a început să își pregătească fiul, pe Prințul Charles, pentru a prelua principalele prerogative regale, chiar dacă Majestatea Sa plănuiește să îi predea prerogativele regale fiului său în 2021, când va împlini vârsta de 95 de ani.

Totuși, și după această dată ea va continua să fie Regină, în timp ce Prințul Charles va deveni Prinț Regent și va prelua majoritatea atribuțiilor monarhice ale Majestății Sale.

„Commonwealthul trebuie să continue să asigure stabilitate şi continuitate pentru generaţiile ce vor veni şi Prinţul Charles va continua într-o zi ceea ce a început tatăl meu în 1949”, a declarat în urmă cu ceva timp Regina Elisabeta, potrivit Mirror.co.uk.

Suveranul Angliei nu a mai purtat pantaloni în public de 50 de ani. Regina Elisabeta a renunțat la acest obiect vestimentar în anul 1970. De atunci , toate ținutele ei afișate în public au fost formate din costume de două piese, cu fustă. Regina Elisabeta își alege cu mare grijă ținutele. Sunt colorate pentru ca oamenii să o vadă în mulțime și potrivite vârstei sale. Spre deosebire de Kate Middleton sau Meghan Markle, nu a purtat niciodată blugi. Singurii pantaloni pe care i-a mai purtat din 1970 încolo au fost cei de călărie.

Era pasiunea ei și nu se urca pe cal niciodată în fustă. Protocolul regal nu îi interzice, însă, să poarte pantaloni. În anul 2006, Regina Elisabeta a fost fotografiată într-o pereche de pantaloni de culoare neagră. Îi purta când urca la bordul unei nave în care urma să petreacă o săptămână întreagă. Croaziera a fost cadoul pe care și l-a făcut la împlinirea vârstei de 80 de ani, informează express.co.uk

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *