„Regele Mihai NU era in sicriu”. Cine face aceste afirmatii

Bomba începutului de an! Celebra clarvăzătoare Maria Ghiorghiu susţine că trupul neînsufleţit al Regelui Mihai nu se afla în sicriul care a fost adus în România şi îngropat cu fast la Curtea de Argeş.

Maria Ghiorghiu a postat pe blogul personal un mesaj în care vorbeşte despre înmormântarea Regelui Mihai. Celebra clarvăzătoare susţine că modul în care s-au desfăşurat funeraliile Majestăţii Sale au ridicat numeroase suspiciuni, subliniind faptul că Regele nu s-ar fi aflat în sicriul adus în ţară.

”Dragii mei,

În aceasta după amiaza,in timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care spune cateva cuvinte cutremuratoare. Cuvintele erau, despre înmormântarea fostului Rege Mihai! Dragii mei, desi era cu ochii pe monitor,vad in spatele meu o alee pe care mergea grabit un PREOT mic de statura,imbracta in vesminte aurii,Preot care intra pe un culoar ingust si intunecat.Preotul avea un baston in mâna sa dreapta,si se grabea pe acel culoar ingust ,singur fiind,ca sa ajunga intr-un anume loc numai de el stiut. Aud glas care se intreaba asa:
„Înmormântarea Regelui Mihai?
Iar conversatia a continuat ,dar eu nu o sa mai dau detalii,din motive lesne de inteles.
Totusi am sa pun o intrebare:
De ce, la Sicriul cu trupul neinsufletit al Regelui Mihai, nu a fost lasat macar un minuscul gemulet,prin care sa se vada macar trasaturile REGELUI MIHAI,sau ,daca era cineva acolo in sicriu?
De ce, nimeni din cei in drept,nu a cerut ca sa se vada cât de cât,Chipul Regelui Mihai acolo în sicriu?
Iar cu aceasta intrebare dragilor,cred ca am spus totul.
În timp dragilor, vom afla ADEVARUL despre aceasta înmormântare a REGELUI MIHAI care, a îngenuncheat ROMANIA cu atâtea pregatiri si cheltuieli uriase.
Atât am dorit ca sa spun dragilor, că aceasta inmormantare nu a fost ceea ce trebuia sa fie”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul personal.

Citiți și:  Acuze grave lansate de celebra prezicatoare Maria Ghiorghiu. "Cu cine să mă lupt? Sunt prea puternici și nu fac faţă"

VEZI SI: Și totuși, când a murit fostul rege Mihai? DOCUMENTE BOMBA: Regele Mihai A MURIT ACUM 2 ANI!

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

nicio vizualizare
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile