Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
INTERNATIONALSTIRI

REFUGIATII NU SE POTOLESC: AU INCEPUT VIOLENTELE INTRE EI SI FORTELE DE ORDINE

macedonia 29117300

Autoritatile de la granitele statelor in care exista refugiati, duc o munca grea de cateva luni. Imigrantii sunt din ce in ce mai violenti si greu de oprit. Desi cei de la frontiera le explica obligatiile lor, odata ajunsi in UE, refugiatii parca sunt pusi doar pe distrugere.

Recent, la frontiera dintre Grecia si Macedonia, mai multi sirieni au incercat sa isi instaleze tabara, desi oamenii legii le-ar fi explicat ca nu este permis acest lucru in zona aceea. Cu tot calmul fortelor de ordine, la un moment dat discutiile au ajuns la nivelul unui scandal plin de violenta.

VEZI SI: IADUL din taberele de refugiati: „Au chiar si MACETE, violurile sunt in crestere. De la sfarsitul razboiului nu ne-am mai confruntat cu asa ceva”

Exista peste 15 000 de oameni la frontiera dintre state care refuza sa plece din zona, cu gandul ca vor reusi candva sa inainteze spre partea de V a Europei. Conflictului violent i s-a pus cu greu punct, dupa ce zeci de refugiati au sarit cu pumnii si picioarele pe fortele de ordine care initial, au incercat sa ignore sau oarecum,sa inteleaga comportamentullipsit de organizare al imigrantilor.

VEZI SI: O politista din Germania rupe TACEREA: Dezvaluiri despre COMPORTAMENTUL imigrantilor musulmani

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.