Refugiatii au BAGAT SPAIMA in nemti! Sondajul care ii da COSMARURI Angelei Merkel

merkel2-610x300

Neincrederea germanilor in privinta politicii de deschidere fata de migranti promovata de Angela Merkel creste sensibil, potrivit sondajelor publicate vineri, care arata de asemenea si o crestere a fricii populatiei, dupa violentele din noaptea de Anul nou inregistrate la Koln, scrie AFP.

51% dintre germani nu cred in sloganul cancelarului „vom reusi” in materie de primire a migrantilor, arata barometrul DeutschlandTrend al televiziunii publice ARD, care vorbeste despre o crestere de trei puncte in trei luni.

Sondajul televiziunii ZDF Politbarometer arata ca 56% dintre germani considera „gresita” actiunea lui Merkel in chestiunea migrantilor (49% in decembrie), si dpar 39% califica drept buna initiativele sale (-8 puncte). 60% dintre subiecti (+14 puncte intr-o luna) apreciaza ca Germania nu poate sa faca fata afluxului record de migranti.

Citiți și:  S-a aflat ULTIMA DECIZIE luată de Angela Merkel! Unda de soc in toata lumea

48% dintre persoanele intervievate spun ca le este frica de refugiati, potrivit DeutschlandTrend, fata de 50% care spun ca nu resimt acest sentiment.

Politbarometer arata ca 70% dintre germani cred ca se va inregistra o crestere a criminalitatii din cauza numarului crescut de refugiati (+8 puncte fata de octombrie 2015).

Sondajul ARD a fost realizat in randul a 1.000 de persoane in perioada 12 – 13 ianuarie. Cel al ZDF a fost realizat in 12 – 14 ianuarie in randul a 1.203 alegatori.

VEZI SI: Femeie UCISA in Italia de un imigrant ILEGAL. I-a ZDROBIT capul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Citiți și:  S-a aflat ULTIMA DECIZIE luată de Angela Merkel! Unda de soc in toata lumea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *