Refugiati sau Soldati?

ref

Cred ca deja stiti cu totii ce urmeaza sa se intample. Ma refer la cei 5.000 de „refugiati” islamisti care au trecut granita tarii noastre si care vor fi cazati in centre speciale, unul dintre ele fiind in Targoviste.
M-am documentat mai mult in legatura cu acest subiect si vestile proaste se tin lant.
Pe langa faptul ca vor fi cazati tocmai la noi in tara si pe langa faptul ca au patruns fara probleme in Europa, s-a mai ivit o problema la care nu cred ca s-ar fi gandit multi.

Intrebarea de baraj: Refugiati sau Soldati islamisti?
De ce va intreb asta? Foarte simplu.
Pentru ca, intr-adevar sunt si simpli refugiati, insa mai mult de jumatate din cei 5.000 de islamisti sunt soldati care au reusit sa se strecoare printre adevaratii refugiati si cu ajutorul vicleniei au patruns in tara.

Citiți și:  Uragan asupra Europei. Unde-au dispărut refugiații?

Dovada, pentru cine nu crede:
Un terorist din statul Islamic ( ISIS ), a fost fotografiat când a intrat la graniþa Macedoniei ca refugiat viclean, în mijlocul multor alti refugiati. Acesta a fost detectat. Dar câþi ºi câþi n-au trecut graniþele UE?
Pe zi ce trece vor intra altii si altii!

Oare chiar isi cauta refugiu? De ce Guvernul si UE nu fac cercetari in privinta lor?
De ce acceptam teroristi pe teritoriul nostru?
Pare un plan bine pus la punct de catre S.U.A, iar ca de obicei, cei de la putere inchid ochii si dorm in continuare in scaune, in timp ce nu doar tara noastra, ci toata Europa se afla intr-un real pericol.

Citiți și:  GUVERNUL TAIE CEI 1.500 LEI PE LUNĂ PENTRU PĂRINȚII CU COPII LA CREȘĂ ȘI GRĂDINIȚĂ ȘI VA PLĂTI 150.000 EURO PENTRU REFUGIAȚI SIRIENI

Treziti-va, romani!

Articol de Ionut Marian

CITESTE SI: Criza refugiaţilor e de fapt o INVAZIE musulmană organizată!

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU