Refugiati sau Soldati?

ref

Cred ca deja stiti cu totii ce urmeaza sa se intample. Ma refer la cei 5.000 de „refugiati” islamisti care au trecut granita tarii noastre si care vor fi cazati in centre speciale, unul dintre ele fiind in Targoviste.
M-am documentat mai mult in legatura cu acest subiect si vestile proaste se tin lant.
Pe langa faptul ca vor fi cazati tocmai la noi in tara si pe langa faptul ca au patruns fara probleme in Europa, s-a mai ivit o problema la care nu cred ca s-ar fi gandit multi.

Intrebarea de baraj: Refugiati sau Soldati islamisti?
De ce va intreb asta? Foarte simplu.
Pentru ca, intr-adevar sunt si simpli refugiati, insa mai mult de jumatate din cei 5.000 de islamisti sunt soldati care au reusit sa se strecoare printre adevaratii refugiati si cu ajutorul vicleniei au patruns in tara.

Citiți și:  Papa Francisc: „Fiecare țară aparține și imigrantului”, iar Imamul Al-Azhar îl felicită

Dovada, pentru cine nu crede:
Un terorist din statul Islamic ( ISIS ), a fost fotografiat când a intrat la graniþa Macedoniei ca refugiat viclean, în mijlocul multor alti refugiati. Acesta a fost detectat. Dar câþi ºi câþi n-au trecut graniþele UE?
Pe zi ce trece vor intra altii si altii!

Oare chiar isi cauta refugiu? De ce Guvernul si UE nu fac cercetari in privinta lor?
De ce acceptam teroristi pe teritoriul nostru?
Pare un plan bine pus la punct de catre S.U.A, iar ca de obicei, cei de la putere inchid ochii si dorm in continuare in scaune, in timp ce nu doar tara noastra, ci toata Europa se afla intr-un real pericol.

Citiți și:  IMIGRAREA ESTE O CRIMĂ ÎMPOTRIVA POPOARELOR EUROPENE ȘI SE VA TERMINA PRIN VĂRSARE DE SÂNGE

Treziti-va, romani!

Articol de Ionut Marian

CITESTE SI: Criza refugiaţilor e de fapt o INVAZIE musulmană organizată!

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Vlad
Vlad
5 ani in urma cu

Înțeleg propaganda agendelor mondiale de a ne înfrăți pe toți, de a ne respecta si de a ne ajuta. Nu inteleg cum acei emigranti ce au protestat in fata gării din Budapesta mai pot fi considerați refugiati fără apărare. Nu înțeleg de ce nu luptă sau măcar sa colaboreze cu cei ce vor sa ii ajute cu gândul la viitor si nu acum. Nu vreau sa judec, încerc din răsputeri sa nu dau vina pe nimeni însă nu pot să-mi dau seama cum pot fi alungati atâția oameni. Fiind vorba de milioane de oameni in discutie. Cand e vorba de tara lor sunt neajutorati si fug. Dar când străini le refuza accesul datorita lipsei de bun simț sar ca arsi pe rug. Înțeleg conceptul de disperare poate nu la nivelul ce-l simt ei dar daca esti disperat sa scapi de un pericol iminent te bucuri de orice ajutor nu devii la rândul tau un pericol, nu? Poate gândesc eu greșit dar consider ca obligatia de a ajuta se opreste odată cu lipsa respectului si a bunului simț. O solutie pentru acesti refugiați e sa li se acorde ingrijire pentru femeile, copii si bătrânii lor iar cei ce pot munci, lupta, învață sa ajute la contracararea acestui stat islamic. Evident verificati si înregistrați odata cu cazarea lor. Sigur e nevoie de soldati, muncitori pentru garduri, ziduri de protectie, tranșee, s.a.m.d. Daca intr-adevăr vor sa scape de acest pericol pe termen nedeterminat bănuiesc ca ar dori sa faca parte din proces.

Chizdatz
Chizdatz
5 ani in urma cu
Raspunde lui:  Vlad

Sunt membri ISIS.
Au un plan iar una din cei care stiu ce urmeaza este ANGELA MERKEL
Baba asta trebuie batiuta pana spune tot planul!

dani
dani
5 ani in urma cu

scuze, dar nu inteleg de ce SUA? nu vad legatura? sau asa trebuie scris, ca este doar o slujba… nu?

unu
unu
5 ani in urma cu
Raspunde lui:  dani

Daca vei aprofunda vei intelege.Nu dau surse ,cine vrea le gaseste.

John J.
John J.
5 ani in urma cu

Because the US is responcible for the wars in the middle east. Any where the US appears, there comes war. For them it is business as usual, read history.

Rodica
Rodica
5 ani in urma cu

Nu vreau refugiati in tara mea.

Chizdatz
Chizdatz
5 ani in urma cu
Raspunde lui:  Rodica

Ce-i Rodica ? Trebuie sa te consulte Merkel?
Daca Noua Ordine Mondiala stabileste ca o sa iei un ARAB in pat o sa=l iei!