Reclama, chiar NEGATIVA, tot reclama e! Scandalul care a revoltat toata Romania, l-a umplut de bani pe vloggerul Colo


Vloggerul Colo a reușit să intre în atenția publicului larg din cauza scandalului ce s-a creat în jurul unui clip postat de el. Acesta a fost reținut pentru că a instigat la viol asupra minorelor și toată lumea la condamnat. Însă, se pare că pentru Alexandru Bălan există și o parte bună, veniturile acestuia au crescut considerabil.

Se pune că „publicitatea negativă, tot publicitate e”, iar acest lucru se potrivește perfect și în cazul lui Colo. În urma scandalului contul acestuia de YouTube a înregistrat o creștere fulminantă, la fel și numărul de vizualizări. Deși acesta nu mai are voie să posteze, continuă să facă bani frumoși din YouTube.

Afirmațiile lui Colo au revoltat pe toată lumea, însă acest lucru i-a făcut mai curioși pe internauți, care odată cu izbucnirea și mediatizarea scandalului au dat năvală pe contul de YouTube al vloggerului să vadă despre ce e vorba.

Alexandru Bălan, încasări record de la Youtube

Conform platformei socialblade.com, canalul de Youtube al lui Colo a atins în ultimele 30 de zile, cel mai mare punct de audiență, din istoria sa. A fost înregistrată o creștere de 70,5% a numărului de vizionări pentru clipuri și o creștere de 107,1%, a numărului de abonați.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.