“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

STUDIU RECENT. Reacții adverse după administrarea Pfizer la COPIII între 12 și 15 ani

Vaccinare RzV 6 1024x682 1

Adolescenții cu vârste cuprinse între 12 și 15 ani care au fost vaccinați cu Pfizer au suferit efecte secundare ușoare până la moderate, arată un nou studiu.

Efectele secundare ale vaccinului Pfizer-BioNTech, la copiii cu vârsta cuprinsă între 12 și 15 ani, care prezentau un risc ridicat de complicații ale virusului, pot fi ușoare sau moderate.

Aceste date sunt reprezentative pentru copiii care ar urma să beneficieze de vaccinare, au scris autorii.

Comitetul mixt al Regatului Unit pentru vaccinare și imunizare a recomandat administrarea vaccinului Pfizer copiilor cu vârste cuprinse între 12 și 15 ani cu dizabilități neurologice severe, scrie News.sky.

Studiul, publicat pe 26 august în revista Archives of Disease in Childhood, a cerut părinților unora dintre acești copii cu risc ridicat să înregistreze orice efecte secundare post vaccinare.

Vârsta copiilor incluși in studiu a fost de 12-15 ani. Aceștia sufereau de diverse afecțiuni neurologice, inclusiv distrofie musculară și paralizie cerebrală, epilepsie, afecțiuni cardiace congenitale și deficiență imunitară.

Toate efectele secundare raportate au fost considerate ușoare până la moderate, cu excepția unui copil care a avut oboseală severă, disconfort și agitație.

În total, opt „evenimente” au fost raportate la șase copii după prima doză, toate rezolvându-se în 72 de ore, conform studiului.

A fost vorba de erupții cutanate ușoare, cefalee, diaree, dureri în gât, dificultăți de somn și scăderea zahărului din sânge. După a doua doză, au mai apărut opt ​​„evenimente” la cinci copii, inclusiv diaree, vărsături, umflarea axilei și vezicule în jurul gurii.

Sursa: capital.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.