Reacție zguduitoare a Alessandrei Stoicescu. Ultima rugăminte către Răzvan Ciobanu

Jurnalista Antenei 3, Alessandra Stoicescu a povestit pe Facebook, ce l-a rugat pe Răzvan Ciobanu, înainte de momentul tragic de luni.

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit luni dimineaţă, după ce maşina pe care o conducea între localităţile Năvodari şi Săcele a intrat în mai mulţi copaci.

Alessandra Stoicescu a postat un mesaj sfâşietor pe pagina sa de Facebook după moartea lui Răzvan Ciobanu. „Te-am rugat de atâtea ori sa nu te mai grăbeşti.. Zbor lin, Răzvan.. toate celelalte ți le spun în gând de azi dimineaţă…”, a scris Alessandra Stoicescu pe Facebook.

Potrivit informării date de Poliție, „în data de 29.04.2019, în jurul orelor 7,15, am fost sesizaţi de producerea unui accident mortal. Un bărbat, de 43 de ani, a condus un autoturism, pe DJ 226, dinspre Năvodari către Săcele şi ajungând la intrarea în localitatea Sacele, din cauza neatenţiei în conducere, a pierdut controlul asupra autoturismului şi a părăsit partea carosabilă către dreapta, unde a rulat aproximativ 850 metri, după care a intrat în coliziune cu mai mulţi copaci. A rezultat decesul la fata locului al conducătorului auto”. Răzvan Ciobanu se afla singur în autoturism.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.