“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATIPOLITICA

Reactie la lista SIPA: „Hopaaaaa… pai e groasa tare! Le explodeaza dinamita in mana” – Noi dezvaluiri

sss

Realizatorul Realitatea TV, Rares Bogdan, afirma ca existenta unor „nereguli cu privire la evidenta, pastrarea, multiplicarea, distrugerea informatiilor secret de stat” in gestionarea arhivei SIPA este un fapt foarte grav.

„Hopaaaaa… pai e groasa tare! Scandalul ia o turnura spectaculoasa. Uneori lucrurile devin dinamita in mana celor ce le manuiesc cu un alt scop sperat… spectacolul abia incepe”, a comentat Bogdan.

”Cei care au identificat nereguli cu privire la evidenta, pastrarea, multiplicarea, distrugerea informatiilor secret de stat trebuiau sa faca sesizare penala. Faptul ca nu au sesizat Parchetul ii face culpabili”, a mai afirmat Rares Bogdan.

Asistam la un spectacol total, in care cei care ”umbla cu dinamita, cu un scop separat” se trezesc ca ”le explodeaza dinamita in mana”, a completat realizatorul TV.

In opinia sa, pe de o parte, este logica dorinta opiniei publice de a afla ce s-a intamplat cu arhiva SIPA, dar este anormala implicarea unor oameni care au avut acces la acele dosare in aceasta chestiune.

”Nu doresc decat sa decredibilizeze si mai mult actul de justitie din Romania. Asistam la doua fenomene, care sunt pornite din scopuri total diferite”, a mai declarat Rares Bogdan.

„In conditiile legii se va proceda la desecretizarea Rapoartelor cu nr. 0097/17.04.2008 (semnat de catre Iosif Marius, Scantei Laura Iuliana si Georgescu Horia), respectiv nr. 0096/ 17.04.2008 (semnat de catre Iosif Marius, Scantei Laura Iuliana, Georgescu Horia, Boboc Monica si Manzala Dan), prin care ‘Comisia a identificat nereguli cu privire la evidenta, pastrarea, procesarea, multiplicarea si distrugerea informatiilor secrete de stat, in contradictie cu prevederile HG 585/2002′”, se arata in comunicatul transmis de Ministerul Justitiei.

22 de persoane au intrat in arhiva SIPSA in perioada 2007-2013, adica dupa desfiintarea Serviciului. (articol preluat de pe aktual24.ro)

VEZI SI: INCREDIBIL ce vrea sa faca Tender dupa ce ARHIVA GEOLOGICA a Romaniei a ajuns in mainile lui

VEZI SI: Descoperiri BIZARE din România despre care nimeni nu vorbește

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.