Reacție INCENDIARA! Lia Olguța Vasilescu îl TERMINA pe Iohannis! Anunț de ultima oră!

Lia Olguța Vasilescu a avut o reacție incendiară după ce președintele Klaus Iohannis a refuzat să o numească pentru a treia oară în fruntea ministerului Dezvoltării.

Lia Olguţa Vasilescu a comentat, imediat, decizia lui Klaus Iohannis de a nu accepta numirea ei în funcţia de ministru al Dezvoltării. În consecinţă, Lia Olguţa Vasilescu a spus acţiuni urmează să întreprindă împotriva şefului statului

“Am luat act de noua scrisoare redactată de preşedintele Johannis şi cred ca sunt îndreptăţită să fac mai multe precizări:

1. Este evident că nu există niciun motiv de legalitate pentru respingerea mea la funcţia de ministru al Dezvoltării, aşa cum a statuat CCR. Sunt cetăţean român, cu domiciliul in România, nu sunt condamnată penal, nu am colaborat cu Securitatea (nici nouă, nici veche), nu am nicio incompatibilitate. Acest lucru îl recunoaşte şi Klaus Johannis şi, deci, singura modalitate legală admisă de Constituţie ca să fie motiv de respingere, i-a căzut de la primul paragraf.

2. Scrie despre faptul că nu am experienţa administrativă, omiţând, în text, un amănunt semnificativ din CV-ul meu, transmis şi la dosar, că am fost primar al unuia dintre cele mai mari oraşe din România şi, judecând după scorul electoral obţinut pentru al doilea mandat, cetăţenii au apreciat performanţa mea.

3. In plus faţă de preşedintele României care a fost doar profesor şi primar, am trei mandate de parlamentar şi al patrulea în curs (în două îndeplinind funcţii de preşedinte de comisii parlamentare), am fost primar 5 ani şi doi ani am deţinut funcţia de ministru. Aşadar, experienţa mea e chiar ceva mai consistentă decât a lui Klaus Johannis până a ajunge preşedinte.

4. Motivul real pentru care mă respinge Klaus Johannis se referă la declaraţiile politice făcute în decursul anilor, drept garantat de Constituţie, la art. 72, alin. 1. De altfel, acest motiv mi se pare a fi cel mai stalinist posibil. La lecţia de democraţie şi Constituţie Klaus Johannis a lipsit mereu, dar acum ţine să ne arate şi sub propria semnătura.

5. A invoca un comunicat CSM care se referea tot la declaraţii ale mele, în condiţiile in care nu mai puţin de şase Instanţe judecătoreşti mi-au dat ulterior dreptate, mi se pare de-a dreptul stupid pentru argumentaţia respingerii pentru funcţia de ministru, mai ales ca vine din partea unei persoane dovedită de Instanţele de judecată că a obţinut prin fals imobile şi a cărei soţie refuză să se prezinte la organele de anchetă pentru a da explicaţii.

6. Comunicarea preşedintelui se referă şi la reputaţia şi imoralitatea mea. Mi se pare mai mult decât penibil şi înjositor pentru un preşedinte să opereze cu instrumente specifice postacilor care aruncă găleţi de mizerie în oameni politici pe care nu îi agrează.

7. Nefiind vorba de niciun fel de motiv de legalitate pentru respingere, ci doar de ura personală, consider ca dl. Klaus Johannis se încadrează perfect la infracţiunea de abuz in serviciu, prevăzută de art. 297, alin 1 şi 2, Cod Penal, motiv pentru care am început deja redactarea unei plângeri penale in acest sens.”, se arată în comunicatul semnat de Lia Olguţa Vasilescu.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

4 comentarii

 1. Mai curand se „termina ” pe ea!

  Nu intelege ca un ministru , in afara de a fi roman trebuie sa aibe si cunostinte de specialitate – mai ales la transporturi si dezvoltare regionala ! Chiar daca este numit politic .
  Si activitatea de primar nu suplineste lipsa cunostintelor . Declaratia ei poate fi folosita ca dovada a faptului ca nu intelege nimic si este incompetenta .

  Iar declaratia ei este mai curand o reactie de mahala !

 2. Mai curand se „termina ” pe ea!

  Nu intelege ca un ministru , in afara de a fi roman trebuie sa aibe si cunostinte de specialitate – mai ales la transporturi si dezvoltare regionala ! Chiar daca este numit politic .
  Si activitatea de primar nu suplineste lipsa cunostintelor . Declaratia ei poate fi folosita ca dovada a faptului ca nu intelege nimic si este incompetenta .

  Iar declaratia ei este mai curand o reactie de mahala !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *