Reactie DURA in scandalul momentului: „Esca nu există. Covid nu există”

Șerban Huidu a reacționat în scandalul momentului, cel legat de presupusa a infectării cu coronavirus a prezentatoarei Andreea Esca de la PRO TV în urma participării la o petrecere la mare, unde nu s-au respectat regulile sanitare.

Șerban Huidu, mesaj legat de scandalul în care e implicat numele Andreei Esca
Cârcotașul a scris pe Facebook despre acest subiect și, ironic, a spus că nici Esca și nici boala Covid nu există.

„Tu cunoști pe cineva care să aibă salariul Escai? Tu cunoști pe cineva care să fi fost cu Esca la petrecere? Tu cunoști pe cineva care să citească știri atât de bine că Esca?”, și-a început postarea Huidu.

„Chiar nu vă dați seama că Esca a fost creată de Sârbu pentru a ține românii în fața televizoarelor, iar el să le trimită prin antene chestii cum ar fi cipurile 6G care te fac să te uiți la știri și la reclame!”, a continuat vedeta Prima TV.

Poliția anchetează petrecerea de la Olimp
„Ai, ai, ai, ce naivi sunteți, mă! Păi ei prin reclamele alea vă fac să cumpărați ceva de care nu aveți nevoie. Esca va băga în cap asta, dirijată de Sârbu, care e dirijat de Bill Gates și care face roboți. Esca e robot. Ca om, Esca nu există. Greu pricepeți! Și Eram, cică „soțul” ei. Păi el există, mă? Dacă există, îl chema „Sunt”, nu „Eram”, a mai scris Huidu.

Sursa: fanatik.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *