Reacție de ultima oră! Mircea Badea explică de ce a luat bătaie în 5 secunde! Scuza este incredibilă!

Mircea Badea este asaltat de mesaje din partea tuturor celor care au urmărit meciul dintre prezentatorul tv și motociclistul Tedi. Mircea Badea a rezistat puțin timp în ring, fiind făcut knock-out în doar câteva secunde. De altfel, motociclistul l-a mai învins și în urmă cu aproape cinci ani.

Lupta dintre cei doi a provocat comentarii aprinse în spaţiul public, fiind pusă sub semnul întrebării legalitatea meciului. Foarte mulţi s-au întrebat dacă se poate organiza un meci între un sportiv de performanţă şi un jurnalist. În replica, Mircea Badea a sărit în apărarea organizatorilor. În ceea ce priveşte deznodământul, el a pus totul pe seama unei lovituri norocoase. Iniţial, realizatorul Antena 3 a susţinut că motociclistul Tedi, cel care l-a bătut, este de fapt un luptător profesionist, deci nu doar un simplu motociclist.

Citiți și:  Dana Budeanu, facuta praf IN DIRECT: S-a bâlbâit în fața realizatorului TV

“Bai, nene, mai terminati cu istericalele si bagatul capului in poza. Organizatorii sunt absolut ok si n-am nimic sa le reprosez. N-am spus absolut nimic inainte, nu intentionam sa spun nici dupa, dar ma forteaza istericii care si-au gasit o ocupatie.

Nu sunt genul care sa cer voie, aprobare, confirmare nimanui. Au fost respectate toate regulile, am avut viza medicala rezultata in urma unui control detaliat.

S-a intamplat practic nimic in urma unei lovituri norocoase. Sunt ok, fac emsiuni live radio/tv de a doua zi.

M-am inscris ca orice alta persoana intr-o competitie bine organizata. Si cu asta, basta. Organizatorul si domnul Cristian Iordache si-au respectat toate intelegerile luate de comun acord. Lasati-i in pace!

Citiți și:  Dana Budeanu, facuta praf IN DIRECT: S-a bâlbâit în fața realizatorului TV

P.S. Iar eu personal nu dau doi bani gauriti pe “grija” sau “ingrijorarea” isterica manifestata de ipocriti. Fiti barbati, hienelor!”, a comentat Mircea Bade ape pagina sa de socializare.

Confruntarea a avut loc, sâmbătă, într-un centru comercial din Capitală. Mircea Badea a intrat din nou în ring, dornic să-şi ia revanşa în faţa motociclistului. Prezentatorul TV a evitat lovitura pe care Teodor Tedi Constantin a vrut să i-o aplice. Motociclistul, care este campion la lupte, l-a făcut knock-out pe Mircea Badea cu doar două lovituri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *