Reactie BOMBA a Elenei Udrea, după isteria provocată de pictorialul în care a apărut însărcinată.

Pictorialul cu Elena Udrea însărcinată a provocat o adevărată isterie în mediul online. Mii de oameni s-au arătat revoltaţi de apariţia fostei blonde de la Cotroceni pe coperta unei reviste, după ce aceasta a fost condamnată la 6 ani e închisoare cu executare.

Urmărind reacţiile controversate ale românilor, Udrea a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj, în care afirmă că i-au fost depăşite aşteptările.

„Dezbaterile provocate de aparitia fotografiei de pe coperta revistei Viva au depasit pana si asteptarile mele. Asa cum afirm in interviul din revista, dupa experienta mea in viata publica, sunt obisnuita ca de cele mai multe ori, ceea ce fac sau spun sa fie tratat cu patima exagerata, aspect pe care il voi discuta altadata. Virulenta de ieri a unora, arata insa mult mai mult decat interesul de a se raporta la cineva anume, la mine de data aceasta. Arata cat de departe merge astazi divizarea societatii, cat de bazata pe ura cultivata intentionat este aceasta divizare si cat de radicalizate sunt taberele.

Si despre acest subiect voi vorbi separat.

Acum, doar pentru cei real interesati si care nu au cumparat revista, public aici fotografiile care au aparut in formatul tiparit Viva si interviul pe care l-am dat, in integralitate.
P.S. Stiu ca este la moda in Romania sa se injure in gura mare, sa se dea si sa se ia… in piata publica, insa eu raman old fashion. Ca urmare, celor care cauta un spatiu virtual unde sa se descarce de frustrari prin mizerii si vulgaritati, le recomand sa paraseasca aceasta pagina, ca sa nu fiu nevoita sa ii blochez”, a scris Elena Udrea pe Facebook.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *