REACTIA lui Dragnea după victoria lui Kovesi! Rareș Bogdan: ”S-a prăbușit în fotoliu!”

Cum a reacționat Liviu Dragnea când a auzit că Laura Codruța Koveși a câștigat votul din comisia LIBE! Se pare că președintele Partidului Social Democrat s-a prăbușit în fotoliu și a rămas cu ochii în tavan pentru mai multe minute. Reacția liderului PSD a fost povestită pe o rețea de socializare jurnalistul Rareș Bogdan.

„Trebuie să cadă Cerul pentru a se mai întâmpla un accident care să o împiedice pe Laura Codruța Kovesi să ajungă procurorul șef al Uniunii Europene! Votul a arătat clar cine s-a temut de ea ca dracu de tămâie: PSD, ALDE, UDMR”.

P.S.: Aud că Dragnea s-a prăbușit în fotoliu, cu ochii în tavan. Câteva minute, nimeni nu a avut curajul să scoată vreun sunet. Numai ceasul se auzea: tic-tac, tic-tac!”.

Citiți și:  Lovitură DURA pentru Florin Cîțu! Mesajul lui Rareș Bogdan

Laura Codruţa Kovesi a primit cele mai multe voturi în comisia LIBE, şi anume, 26 de voturi. Cei doi contracandidaţi la conducerea Parchetului European au obţinut mai puţine voturi, Jean-François Bohnert – nominalizat de Franţa – a primit 22 de voturi, iar Andres Ritter (Germania), un singur vot.

„Voi trimite o scrisoare preşedintelui Conferinţei preşedinţilor pentru a spune care este rezultatul votului. Pe baza mandatului conferinţei preşedinţilor voi intra în negocieri cu Consiliul pentru a ajunge la un acord, de comun acord pentru numirea noului procuror-şef european. Următoarea şedinţă pe 11 martie”, a declarat, la finalul şedinţei, preşedintele Comisiei LIBE din Parlamentul European, Claude Moraes.

Citiți și:  Dragnea a EXPLODAT după reținerea jurnalistei Iosefina Pascal: Cenzură și poliție politică!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *