REACTIA lui Dragnea după victoria lui Kovesi! Rareș Bogdan: ”S-a prăbușit în fotoliu!”

Cum a reacționat Liviu Dragnea când a auzit că Laura Codruța Koveși a câștigat votul din comisia LIBE! Se pare că președintele Partidului Social Democrat s-a prăbușit în fotoliu și a rămas cu ochii în tavan pentru mai multe minute. Reacția liderului PSD a fost povestită pe o rețea de socializare jurnalistul Rareș Bogdan.

„Trebuie să cadă Cerul pentru a se mai întâmpla un accident care să o împiedice pe Laura Codruța Kovesi să ajungă procurorul șef al Uniunii Europene! Votul a arătat clar cine s-a temut de ea ca dracu de tămâie: PSD, ALDE, UDMR”.

P.S.: Aud că Dragnea s-a prăbușit în fotoliu, cu ochii în tavan. Câteva minute, nimeni nu a avut curajul să scoată vreun sunet. Numai ceasul se auzea: tic-tac, tic-tac!”.

Laura Codruţa Kovesi a primit cele mai multe voturi în comisia LIBE, şi anume, 26 de voturi. Cei doi contracandidaţi la conducerea Parchetului European au obţinut mai puţine voturi, Jean-François Bohnert – nominalizat de Franţa – a primit 22 de voturi, iar Andres Ritter (Germania), un singur vot.

„Voi trimite o scrisoare preşedintelui Conferinţei preşedinţilor pentru a spune care este rezultatul votului. Pe baza mandatului conferinţei preşedinţilor voi intra în negocieri cu Consiliul pentru a ajunge la un acord, de comun acord pentru numirea noului procuror-şef european. Următoarea şedinţă pe 11 martie”, a declarat, la finalul şedinţei, preşedintele Comisiei LIBE din Parlamentul European, Claude Moraes.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *