RCS & RDS lansează un nou post de televiziune. Ce puteti vedea la el și de când va intra în grilă

Consiliul Naţional al Audiovizualului a aprobat solicitarea pentru prima televiziune cu emisie Ultra HD românească. Digi 4K, care va fi o televiziune generalistă, ce va difuza filme, documentare dar şi meciuri de fotbal din Europa League, Champions League sau alte campionate europene (care vor avea emisie 4K).

Postul TV se va axa şi pe muzică, filme şi divertisment.

Televiziunea va emite în România şi în alte ţări din Europa Centrală şi de Sud Est, potrivit proiectului depus la CNA.Postul va fi lansat, potrivit reprezentanţilor RCS, în prima parte a lunii noiembrie, în jurul datei de 8 – 9 noiembrie.

Postul Digi 4K va fi disponibil contra cost şi va putea fi recepţionat de utilizatorii care au abonament la RCS şi care deţin un televizor cu tehnologia 4K. Întrebaţi despre preţul pentru Digi 4K TV, reprezentantul RCS a răspuns că nu ştie exact, dar că probabil va fi în jurul preţului plătit acum pentru canalele de filme pay TV.

Programul postului va fi împărţit astfel:

– între 8:00 şi 10:00, postul 4K va difuza muzică;

– între 10:00 şi 20:00, vor fi difuzate documentare, filme şi sport;

– după ora 20.00 vor fi difuzate competiţii sportive, filme şi documentare;

– după ora 00:00 vor fi difuzate producţii în reluare, până la ora 8:00.

În zilele de marţi, miercuri şi joi, postul de televiziune va transmite live meciuri din Champions League şi Europa League, dar şi din campionatele europene pentru care grupul are drepturi, adică Franţa şi Spania.

Televiziunea va emite în România şi în alte ţări din Europa Centrală şi de Sud Est, potrivit proiectului depus la CNA. Postul va fi lansat, potrivit reprezentanţilor RCS, în prima parte a lunii noiembrie, în jurul datei de 8 – 9 noiembrie.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU