Razvan Theodorescu: ”Ar fi o adevarata nenorocire sa apara un Zelea Codreanu in momentul de fata!”

Academicianul Răzvan Theodorescu a comentat protestele anti-proiectul Roșia Montană care au loc de mai bine de o săptămână în Capitală și în alte orașe din țară.

După ce, în calitate de ministru al Culturii, în anii 2000-2004, a pactizat cu compania Gabriel Resources avizând în mod ilegal descărcarea de sarcină arheologică a masivului Cârnic (periclitând astfel un fabulos patrimoniu arheologic) şi făcând un lobby dezgustător în favoarea proiectului criminal Roşia Montană (oare câţi bani a încasat ?), fostul agent al Securităţii cu dosarul ars LA ORDIN în decembrie 1989, unealta docilă a KGB şi a tandemului Iliescu-Brucan în 1990, Răzvan Theodorescu vine azi să dea lecţii de democraţie şi să întineze numele lui Corneliu Codreanu, condamnând tineretul protestatar.

Citiți și:  George Simion - un TRĂDĂTOR

corneliu-zelea-codreanu“Este un început periculos, foarte periculos, de mișcare anti-sistem. Este ceea ce, în ciuda precarității politicienilor de astăzi, România nu merită. Esența democrației adevărate sunt partidele. Astea sunt cele care dau sens democrației. Actualele partide politice reprezintă poporul român. A nega sistemul de partide care sunt esența democrației este un lucru extrem de periculos. Trebuie să fim extrem de atenți cu aceste acțiuni. Oamenii se adună acolo dintr-un principiu al aglutinării. Nu există o doctrină care să-i unească. Nu sunt totuși toate condițiile la noi în țară la momentul de față ca să se creeze așa ceva. În momentul de față, privind foarte obiectiv lucrurile, în România asistem la o panoramă. Normal că acești tineri au o lehamite. Doamne ferește ca această lehamite să ducă într-o mișcare politică extremistă. Din fericire, această mișcare nu are un lider carismatic. Ar fi o adevărată nenorocire să apară un Zelea Codreanu în momentul de față”, a spus Răzvan Theodorescu la Realitatea TV, în cadrul emisiunii Jocuri de putere. De pe Buciumul

teodorescu_razvan_f493eedda5

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Citiți și:  Ionel Moța și Vasile Marin, comandanții legionari uciși la Majadahonda de Valter Roman, tatăl lui Petre Roman

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.