RĂZVAN SIMION A FĂCUT ANUNȚUL ÎN DIRECT, LA ANTENA 1: “ESTE ULTIMA ZI”. ECHIPA NEATZA SE DESTRAMĂ

Echipa de la “Neatza cu Răzvan și Dani” se destramă.

Anunțul a fost făcut în direct, la Antena 1, de Răzvan Simion. Momentul în care și-au luat cu toții rămas bun de la cel care părăsește frumoasa familie a matinalului a fost unul extrem de emoționant și s-a plâns.

Amalia Ștefania Țîrcă, supranumită horoscoppista de la Neatza, părăsește marea familie de la Antena 1 după aproape șase ani.

“Este ultima zi a Amaliei alături de noi, pentru că profesional, ea face un pas uriaș. Mâine-poimâine s-ar putea să îi mulțumiți din avionul în care sunteți. Nu zic mai mult. Îi mulțumim pentru câțiva ani!”, a spus Răzvan Simion.

Dani Oțil a intervenit și a spus că fosta lui colegă face un pas uriaș din punct de vedere profesional: devine stewardesă.

“Vă reamintesc, pe Amalia am găsit-o cântăreață fiind. A venit absolute în joacă să dea o probă de muncă aici. Dar chiar a fost în joacă. Bine, avea și un aspect corespunzătpor fizic. Acum, de când e mămică,arată mult mai bine, că de aia am păstrat-o. Noi o știm de la 15-16 ani, de când venea cu chitara aia mare în platou și de atunci lucrurile s-au dezvoltat. Uite că am făcut copii, botezuri, am trecut prin bune, prin rele”, a mai completat Răzvan Simion.

La un moment dat, Amalia Ștefania Țîrcă a intervenit și spus că îi va fi dor de echipa “Neatza cu Răzvan și Dani” alături de care a trăit multe, multe experiențe frumoase.

“Și eu vă mulțumesc frumos că ați fost lângă mine atâta timp și m-ați văzut în toate momentele mele. Plus că și pe Luca l-ați văzut crescând. Astăzi face cinci ani. L-ai ținut în brațe la botez. Am stat aproape șase ani, o să-mi fie dor de voi! M-ați făcut să plâng!”, a spus cu lacrimi în ochi Amalia Ștefania Țîrcă.

Despărțirea nu s-a făcut fără câteva glume, evident! Astfel, în locul lacrimilor au apărut hohote de râs.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.