Răzvan Ciobanu și Hard Disk-urile. Noi amănunte despre IMAGINILE interzise cu vedetele României

Din surse apropiate lui Răzvan Ciobanu rezultă că pe celebrele harddisk-uri pe care acesta le avea, s-ar afla imagini compromițătoare cu vedetele României, în diferite ipostaze intime.

Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața într-un accident rutier, chiar în a doua zi de Paște. După moartea lui au ieșit la iveală detalii șocante despre niște imagini pe care designerul le avea pe harduri. Despre acest lucru știa mai multă lume, însă puțini știu cine ar fi persoanele care apar în acele fotografii compromițătoare.

Keky, cântărețul pe tocuri, aruncă bomba și spune cine apare pe acele hard disk-uri. Se pare că Răzvan Ciobanu avea o mică colecție de materiale XXX. Conform celor spuse de Keky, erau nume grele din showbiz. Potrivit Marei Bănică, hardurile ar fi fost vândute pe suma de 4.000 de euro, în presă.

„Hardurile celebrului designer mort într-un „accident de mașină”, conțin imagini explicite cu bărbați celebri din showbiz, în timp ce se drogau cu el și întrețineau relații intime.

Sincer, știu în mare parte persoanele aflate pe acele harduri și îmi doresc din tot sufletul să apară numele lor în presă, pentru că hardurile sunt în posesia presei! Ghinion pentru ei! M-aș simți în sfârșit înțeles de cei care mă faceau nebun și spuneau că inventez lucruri…

Cu decedatul trebuia să lucrez la lansarea proiectului meu, încă din 2011, însă trecea printr-o perioadă foarte proastă. Vorbeam destul de des cu el la telefon și mă tot amâna cu hainele pentru proiect, așa că am renunțat în cele din urmă.

Într-o dimineață m-a sunat și m-a chemat la el. Probabil se simțea singur, pentru că niciodată nu a fost loc de mai mult între noi. Eu eram treaz, pentru că la ora 7 trebuia să ajung la niște analize.

Așa am ajuns într-o iarna teribilă, prin 2012, la 4 dimineața, la el acasă, când stătea în zona de Nord a Bucureștiului, lângă Ambasada Chinei. Erau să mă muște vreo 3 câini vagabonzi. Taxiul nu putea să intre pe stradă din cauza zăpezii și până am găsit numărul blocului, mă rătăcisem pe un câmp, lângă blocul lui.

Când am găsit blocul, nu a mai răspuns nici la interfon și nici la telefon. Dormea în casă, cu luminile aprinse. Statea la parter și l-am vazut. Ne-am mai întâlnit în 2014 la o lansare de videoclip și doar ne-am salutat din complezență, pentru că relațiile dintre noi deveniseră destul de reci, însă niciodată conflictuale.

Asta din cauza unei persoane aflată pe acele harduri, care a însemnat și înseamnă încă suficient de mult pentru mine.Când ne certam, mergea destul de des la Răzvan, iar Răzvan știa de mine. Cu toate astea nu le-a păsat niciunuia dintre ei că eu sufeream ca ultimul câine… Ba chiar, aveau grijă să aflu că s-au văzut…

Nu îmi face plăcere să abordez acest subiect, însă am simțit nevoia să scriu aceste rânduri, pentru acei oameni din lista mea de prieteni, care încă cred, că eu mă bucur de moartea cuiva… „Moartea e un fenomen simplu în natură, numai oamenii îl fac înspăimântător”! (Marin Preda)

Eu te-am iertat, Răzvan. Odihnește-te în pace…”, a spus Keky.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *