Răzbunarea lui Ponta! A spus cine este fosta iubită a lui Dragnea pe care liderul PSD a dorit să o angajeze la SRI: „Era și căsătorit atunci”. Nu este vorba despre Irina Tănase

A început războiul în PSD și se joacă mai murdar ca niciodată. Fostul președinte al social democraților, Victor Ponta deja pune pe tapet secrete intime ale actualului lider, Liviu Dragnea. Într-o postare pe facebook, acesta face o serie de dezvăluiri absolut uimitoare, dezvăluiri care-i șifonează bine imaginea președintelui PSD.

„Îmi aduc aminte ca tu îl băteai la cap pe George Maior să o angajeze pe iubita ta de atunci la SRI (că erai căsătorit nu contează că tu eşti cu “familia tradiţională”) şi tot explicai că ea ştie ruseşte că a studiat la Moscova”, îi scrie Victor Ponta fostului său coleg. Este totuşi surprinzătoare această acuzaţie, în condiţiile în care fostul premier a divorţat de soţia sa însărcinată pentru a se căsători cu Daciana Sârbu, cu care avea o relaţie de mai multe luni. De altfel, mariajul i-a şi adus o ascensiune mult mai rapidă în cariera politică, Ilie Sârbu, fiind un pion extrem de important pe tabla de şah a PSD până nu demult.

Cea la care face referire Victor Ponta este nimeni alta decât Cătălina Ștefănescu, pe care Liviu Dragnea a impus-o pe listele PSD din anul 2012. La doar 24 de ani, acesta devenise cel mai tânăr deputat din fosta legislatură. CV-ul ei ieşea în evidenţă prin faptul că bifa postul de fostă secretară a lui Liviu Dragnea, la fel ca şi Irina Tănase, actuala iubită. Mai mult decât atât, tânăra cunoştea limba rusă şi studiase la Institutul Puskin din Moscova.

Dacă a mai ajuns sau nu la SRI, nu putem şti. Cert este că timp de patru ani a fost reprezentanta teleormănenilor în Parlament, iar odată cu despărţirea de Liviu Dragnea şi cariera ei politică s-a terminat. Conform unor surse, lanţul de iubire s-ar fi rupt din momentul în care aceasta a început o relaţie concomitentă şi cu Dan Șova. De altfel cei doi urmau chiar să se şi căsătorească, doar că fostul senator PSD a primit o pedeapsă cu închisoarea în dosarul CET Govora.

Interesant este că ambele fete par a fi format un cuplu cu actualul lideri al PSD pe la vârsta de 22-23 de ani. Într-un final, cea care i-a cucerit definitiv lui Liviu Dragnea este Irina Tănase, care a împlinit recent 26 de ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.