RAZBUNARE? Soţia unui gardian de la Penitenciarul Rahova, tăiată pe faţă în propria casă

Soţia unui gardian de la Penitenciarul Rahova ar fi fost atacată, în această dimineaţă, în propria casă, de doi indivizi necunoscuţi care au tăiat-o pe faţă şi pe gât, iar apoi au fugit.

Totul s-a întâmplat, în această dimineaţă, în jurul orei 06.00, în casa gardianului din Bucureşti.

Femeia se afla singură în casă atunci când doi indivizi necunoscuţi ar fi intrat în interior, au ameninţat-o şi apoi au tăiat-o cu un cuţit pe faţă şi pe gât.

Fiul vitreg al femeii, un tânăr de 18 ani, a găsit-o plină de sânge, în jurul orei 06.30 şi a sunat la numărul unic de urgenţă 112.

„În această dimineață, în jurul orei 06.30, prin apel 112, Secția 18 Poliție a fost sesizată de un tânăr, că la revenirea la domiciliu și-a găsit mama agresată de doi bărbați necunoscuți, care la vederea lui au fugit. La fața locului au fost direcționate echipaje de poliție, dar și de prim ajutor. Femeia a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Cercetările au fost preluate de Secția 18 Poliție în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs agresiunea și pentru identificarea persoanelor implicate”, se arată într-o informare a Poliţiei.

Potrivit unor surse, femeia a fost transportată la spital, în stare gravă, fiind băgată direct în sala de operaţii.

Agentul de la Penitenciarul Rahova se afla la locul de muncă în momentul atacului.

Poliţiştii au deschis o anchetă.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *