RAZBUNARE CRUNTA: Un bărbat a intrat cu Touareg-ul în plin în maşina în care erau fosta soţie şi copilul lor de trei ani, de Anul Nou

Un bărbat a intrat cu Touareg-ul în plin în maşina în care erau fosta soţie şi copilul lor de trei ani, de Anul Nou. Un morman de fiare a rămas din automobilul în care femeia se ducea spre petrecerea de Revelion.

O femeie și copilașul său de numai trei anișori au ajuns la spital, după ce automobilul cu care se deplasau a fost spulberat pe şosea de un Volkswagen Touareg, la volanul căruia se afla fostul său soț.

După accident, acesta a dat bir cu fugiții, însă a fost prins de oamenii legii la câțiva kilometri distanţă. Incidentul s-a petrecut pe 31 decembrie 2019, în jurul orei 18:47, pe şoseaua dintre Strășeni şi Chișinău.

O femeie în vârstă de 37 de ani, din Ungheni, împreună cu fiul său în vârstă de 3 ani, se deplasa spre Chișinău, într-un automobil Mazda la volanul căruia se afla nașul său, în vârstă de 41 de ani. Femeia urma să-și petreacă Revelionul la Chișinău, cu nașii de cununie, însă a ajuns la spital în stare gravă, cu o fractură a coloanei vertebrale, după ce mașina în care se afla a fost spulberată de un Touareg la volanul căruia se afla fostul soț al femeii, cu care se află în proces de divorț. La spital, cu diverse traumatisme, a ajuns și copilul celor doi

„Cu două săptămâni în urmă au avut prima ședință de judecată în procesul de divorț prin care apartamentul cumpărat de ei împreună a rămas pe numele femeii, iar ea i-a dat acestuia 20 de mii de ero. În ultima perioadă a amenințat-o de mai multe ori, iar ieri a aflat că se duce la Chișinău cu nașul său și a urmărit-o, iar pe traseu a provocat accidentul intenționat.”, a declarat o rudă pentru echipa.md.

„Șoferul automobilului WV Touareg a părăsit locul accidentului, însă în urma măsurilor operative întreprinse de oamenii legii, acesta a fost localizat la o distanță de câțiva km. Se deplasa pe jos, pe marginea carosabilului. Acesta a refuzat să fie testat alcooscopic cu un aparat Drager, însă i-au fost prelevate probe de sânge în vederea stabilirii dacă ar fi consumat, sau nu, băuturi alcoolice, dar rezultatele de laborator încă nu au fost prezentate organelor de anchetă. Din declarațiile inițiale, șoferul comunică că nu-și amintește nimic, inclusiv faptul că ar fi fost implicat într-un accident.”, au declarat poliţiştii moldoveni

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.