Razboi in USL: Ponta pazeste buda non stop sa nu vina liberalii sa-i manance proviziile

Potrivit surselor din Palatul Parlamentului, PSD şi PNL sunt la cuţite, alianţa USL riscând să se destrame, iar războiul e unul total, însuşi premierul Victor Ponta fiind nevoit să păzească buda partidului, să nu vină liberalii să mănânce toate proviziile de rahat, fără de care n-ar mai putea face politică aşa cum trebuie.

„În ultimul timp s-a mâncat mult rahat în partid, dar şi pe scena politică în general. Am venit într-o dimineaţă, chiar după deszăpeziri, şi am constatat că Dan Şova mâncase cam 99% din tot rahatul care se putea mânca pe tema aia. Ceva cu milioane de tone, parcă. Nu se poate aşa. Rahatul trebuie mâncat cu cap. Strategic”, spunea premierul Victor Ponta, în timp ce păzea.

Situaţia este cu atât mai dramatică, cu cât unii membri de partid continuă să mânânce rahat, mai ales Dragnea, care în timpul unei conferinţe de presă face de ruşine o comisie întreagă.

„În asemenea condiţii, vă daţi seama că avem grijă de lucrurile la care ţinem cel mai mult, de aceea voi rămâne aici, în budă, pe baricade. Liberalii nu vor mânca rahatul care ni se cuvine”, a mai spus premierul.

Sursa: TNR

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.