Razboi TOTAL in PSD! S-a trecut la AMENINTARI

Dupa debarcarea lui Dragnea, lupta pentru putere a atins cote nebanuite in PSD. Scandalul este urias, s-a trecut la jigniri si chiar amenintari.

Gabriela Firea il acuza pe Marian Oprisan ca l-a atacat „nedemn, cu minciuni” pe Paul Stanescu, afirmand ,de asemenea, ca ii este „groaza” ca Oprisan face strategia politica a partidului.

„Mi-e groază. Dacă după elucubraţiile spuse în CEx trecut de către domnul Oprişan încă ne mai bazăm pe dumnealui să ne facă strategia politică a partidului, eu o să citesc partea din strategie care nu-i aparţine domnului Oprişan”, a afirmat Firea, întrebată despre faptul că Marian Oprişan va elabora strategia politică a partidului.

Citiți și:  TRADARE la varful PSD. Este cutremur total. Cine face jocurile PNL

Ea a spus că Oprişan l-a acuzat pe Paul Stănescu că nu ştie să scrie.

„Cu alte cuvinte, domnul Oprişan l-a acuzat pe domnul Stănescu că nu ştie să scrie. Să nu încep eu să vorbesc despre problemele gramaticale, că aici e domeniul meu. Haideţi să fim civilizaţi şi să ne păstrăm totuşi o limită. Nu este normal, după ce dumnealui l-a atacat pe Paul Stănescu pe grupul preşedinţilor de pe Whatsapp, dumnealui l-a atacat nedemn, cu nişte minciuni, că vrea să facă partidul mic, să-l dea domnului Ponta. Şi eu l-am apărat şi doamna Olguţa Vasilescu l-a apărat şi domnul Buzatu l-a apărat şi de supărare că am îndrăznit noi să facem apel la înţelepciune s-a răzbunat pe mine, venind cu tot felul de aberaţii”, a adăugat Firea, la sediul PSD.

 

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

30 de vizualizări
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile