Razboi total. Cîțu face ordine în PNL: Îi dă afară pe toti cei care i se impotrivesc

Florin Cîțu îi va da afară pe loc pe toți cei care i se împotrivesc. Oamenii apropiați de Ludovic Orban, în frunte cu acesta, au motive să se teamă de deciziile care se vor lua în interiorul PNL. Asta pentru că în următoarele ore se va declanșa un război total pe scena politică. Vizați sunt și cei care îl critică pe președintele Klaus Iohannis și vor suspendarea acestuia din funcție.

Florin Cîțu face ordine în PNL. Decizia președintelui PNL îl distruge definitiv pe Ludovic Orban. Urmează un război total în PNL. Potrivit unor surse politice, următoarele ore vor fi decisive pentru toți cei care se opun atât lui Cîțu cât și președintelui Klaus Iohannis.

Îi dă afară pe loc. Acesta este semnalul care a fost transmis tuturor celor care îi sunt apropiați lui Orban. În cadrul ședinței Biroului Permanent Național al PNL se va propune excluderea fostului lider PNL, Ludovic Orban, dar și a parlamentarilor care au plecat alături de acesta și au atacat partidul.

În prima fază, Florin Cîțu va încerca să negocieze cu fiecare dintre parlamentarii din echipa lui Orban. Ei vor fi ademeniți inclusiv cu funcții sau alte avantaje politice. Dacă aceștia nu vor ceda, atunci vor fi excluși din partid.

Parlamentarii care susțin suspendarea lui Iohannis, excluși pe loc
De altfel, un anunț oficial a fost deja făcut. Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a cerut conducerii PNL să-i excludă din partid pe parlamentarii care semnează inițiativa AUR de suspendare a președintelui Klaus Iohannis. El a spus că condamnă aceasta fățărnicie politică pusă în scenă de cei de la AUR.

„Știu că traversăm o perioadă delicată, în care, din păcate, durerea unora este exploatată în mod cinic de persoane fără scrupule. Care, culmea, se dau “apostolii” națiunii și a celor “năpăstuiți”. În mod agresiv, de multe ori, prin stilul lor strident încearcă să își ascundă adevăratele intenții: să destabilizeze România! Și astăzi au mai făcut un pas în a crea o nouă falie în societate: demararea procedurilor de suspendare a președintelui. Fără un motiv real. Așa…pe vorbe!”, a scris Virgil Popescu pe Facebook.

El a spus că condamnă aceasta fățărnicie politică pusă în scenă de cei de la AUR. Ministrul interimar al Energiei a anunțat că le-a cerut colegilor din BEX să fie de acord cu excluderea din partid a parlamentarilor PNL care semnează pentru suspendarea lui Klaus Iohannis.

„Regret că au existat momente când și alți colegi de pe scena politică au preferat să se “facă frate cu…” crezând că vor trece puntea, când…din păcate…au pus doar umărul la “scufundarea” României.

P.S. Întrebare retorică: Cum poți avea alegeri anticipate și totodată să suspenzi și Președintele României?!?”, a scris Virgil Popescu, pe Facebook.

Trebuie amintit că Ludovic Orban a susținut că se va implica în campania de demitere a lui Klaus Iohannis „dacă se ajunge acolo” și a dezvăluit că a vorbit cu George Simion pe această temă. Pentru demararea acestei proceduri, AUR trebuie să strângă semnături de la cel puțin o treime din numărul total al parlamentarilor.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *