fbpx
INTERNATIONAL

“Razboi rasial” in Cehia: REVOLTE impotriva infractionalitatii TIGANESTI (FOTO)

04

La sfârşitul săptămânii trecute, în timpul dispersării unei demonstraţii împotriva infracţionalităţii ţigăneşti din oraşul ceh Ceske Budejovice, poliţia a arestat peste 130 de oameni. Deasemenea, cel puţin 8 persoane au fost rănite.

Ciocnirile dintre demonstranţi şi poliţie au avut loc sâmbătă, când manifestanţii, în fruntea cărora se aflau grupuri de naţionalişti radicali şi suporteri ai cluburilor de fotbal, s-au îndreptat din centrul oraşului în cartierul unde locuiesc peste 20.000 de ţigani. Pentru a dispersa mulţimea, poliţia a folosit grenade cu gaze lacrimogene.

În Ceske Budejovice tensiunile rasiale dintre comunitatea cehă şi cea ţigănească datează din 21 iunie, când un conflict pentru un loc de joacă pentru copii s-a transformat în ciocniri şi schimburi de focuri. Atunci au fost răniţi aproximativ 10 oameni.

Tensiunile rasiale dintre ţigani şi cehi au escaladat încă de la începutul anului 2011. Infracţionalitatea crescândă în rândul ţiganilor a dus la organizarea mai multor marşuri de atunci şi până în prezent ale cetăţenilor sprijiniţi de formațiunile naţionaliste, nu de puţine ori aceste proteste degenerând în violenţe de stradă.

În Cehia, dintr-o populaţie de 10,5 milioane, în jur de 350.000 de persoane aparţin etniei ţigăneşti. Sursa: FrontPress.ro

Citeste si Rasism anti-alb: Tineri indragostiti atacati de un grup de tigani in plina strada (VIDEO)

22

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

5 comentarii

 1. Bravo pentru Cehia asa ar trebui sa se faca peste tot…in toata Europa si in toata lumea inainte sa ne faca poporul nostru de ras…ar trebui castrati si e*******i ciori infecte.

 2. Populatia in Cehia ii de 7 milioane din care 2 milioane is tigani si intra in contrast cu populatia alba !

 3. S-a ajuns rau de tot.Politia si Jandarmeria este scoasa in strada ca sa-i apere pe infectii aia de tigani.Asta este opera iudeo-masoneriei.Jegurile astea de jidani, prin Masonerie au reusit sa impuna legi pentru protejarea tiganilor.Asta e doar inceputul, va fi si mai rau.Lucrurile vor escalada in anii urmatori in mai toata Europa.

  Va dati seama ca slugile alea de politisti sunt platiti si din contributia acelor demonstranti la buget.Adica s-a ajuns ca cetatenii onesti sa plateasca pe jigodiile astea de politisti si jandarmi si ei sa le dea bastoane in cap ca sa apere niste mizerii umane puse pe furt, talharii, tafic de droguri si prostitutie.

  Toata criza asta este creata de catre Masonerie, tot haosul actual este unul regizat, este pus la punct de catre javrele care vor instaurarea unui Guvern Mondial.

  Vor mai fii manifestatii in Europa si in lume anti globalizare si cred ca se va ajunge la un moment dat si la razboaie inter-etnice.

  Problema e ca si noi tre sa facem ceva pentru a nu-i lasa pe tiganii astia sa prinda si mai mult curaj.Ei au tupeu pentru ca sunt sustinuti de catre UE si America(ambele la ordinile jidanilor).

  Unul din sloganurile Masoneriei este"Prin haos la ordine" exact asta se intampla acum in lume.Un haos facut de ei , de oculta masonica.

  Tre sa ne tinem tari si sa incepem sa ripostam.Sa nu ne fie frica.Frica este de la diavol.Trebuie sa luptam pentru dreptatea noastra.

  Doamne-ajuta.Numai bine.

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.

%d blogeri au apreciat: