RAZBOI pe față. România e la mâna UNGURILOR! Apel disperat al unui fost premier

Așa cum deseori s-a întâmplat în ultimii 30 de ani, evenimente importante pentru români depind de voința partidului care reprezintă comunitatea maghiară din România. De această dată, UDMR este abordat de un fost premier așl României, care le cere, indirect,să salveze România.

România este la mâna partidului ungurilor. Altfel spus, de UDMR depinde dacă bugetul propus de PSD va trece sau nu de Parlament. Fostul premier Victor Ponta îi îndeamnă pe cei din UDMR să nu voteze.

„Coaliţia PSD-ALDE a prezentat bugetul pentru anul 2019 cu o întârziere de trei luni, fiind puse sub semnul întrebării stabilitatea economiei şi capacitatea guvernului de a onora toate promisiunile făcute în ultimul an. Considerăm că bugetul pentru anul 2019 este unul nerealist, un buget care nu are nicio legătură cu investiţiile, dar un buget construit pentru a şantaja primarii în an electoral. Promisiunile PSD-ALDE făcute în disperarea de a schimba percepţia oamenilor despre o guvernare care se anunţă ratată nu au acoperire în buget. Banii promişi nu există, investiţiile promise nu vor fi realizate niciodată” se arată într-un apel adresat preşedintelui UDMR Kelemen Hunor şi liderilor de grup ai UDMT şi semnat de prim-vicepreşedintele Pro România Daniel Constantin.

Citiți și:  FARA PRECEDENT! Caramitru, VAL de JIGNIRI grotești la adresa votanților PSD: Sunt prosti de bubuie și nu știu sa facă nimic

Pro România transmite UDMR că susţine în Parlament „o coaliţie guvernamentală care s-a îndepărtat fundamental de scopul iniţial pe care l-a anunţat în 2016”. anunţând că lla acest moment, coaliţia PSD-ALDE a pierdut majoritatea în Camera Deputaţilor din cauza parlamentarilor care au părăsit cele două partide.

„În acelaşi timp, vă cerem să vă delimitaţi în mod public de coaliţia PSD-ALDE şi de Guvernul pe care această coaliţie l-a impus. În cadrul Uniunii sunt oameni cu foarte multă experienţă, unii dintre ei fiind de aproape 30 de ani în prima linie a scenei politice. Ei pot confirma că nu a existat niciodată un guvern atât de slab pregătit şi miniştri care să nu aibă nici cea mai mică legătură cu domeniile pe care le conduc. Mitul specialiştilor PSD s-a dărâmat odată cu acapararea puterii totale de către actuala conducere”, remarcă Pro România.

Citiți și:  [ Alegeri parlamentare 2020: Boicotul a dus la o victorie istorică a UDMR ]

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile