RAZBOI LA VARF! Carmen Dan, vizată de un JOC DE CULISE. Breaking news


  1. Se anunță mutări interesante la vârf după întâlnirile care au avut loc, în secret, în ultimele luni. Conform informațiilor de ultimă oră, Cătălin Ioniță a avut mai multe discuții private cu Gabriel Oprea, fostul ministru de Interne, dar și al Apărării. Dezvăluirile devin importante în contextul în care Carmen Dan se află într-un război deschis cu șeful DGA, Cătălin Ioniță.

Chestorul Cătălin Ioniţă, şeful Direcţiei Generale Anticorupţie, a susținut într-o scrisoare deschisă că schimbările pe care Carmen Dan vrea să le facă în DGA îl vizează în mod direct. Ioniță a explicat că a ajuns victima șefei de la Interne în momentul în care a devenit un pion în războiul purtat de Carmen Dan și Mihai Tudose.

„Domnul Ioniță, în calitatea dânsului de director al DGA avea la îndemână absolut toate instrumentele să facă toate verificările referitor la fapte pe care le-a considerat sau, mai nou, le consideră grave. Faptul că iese cu o astfel de poziție după ce eu am prezentat în activitatea de bilanț motivele pentru care consider că această structură importantă a Ministerului de Interne trebuie să fie mai eficientă, mi se pare cel puțin duplicitar. Acum consideră că e oportun să prezinte public un raport în care menționează că nu a fost de acord să preia funcția de şef al Poliției Române. Asta înseamnă că, probabil, aș putea să deduc urmând firul logic al acţiunilor domnului Ioniţă că a existat un astfel de raport după fiecare discuție cu mine sau cu premierul din acea dată. (Reporter: Care ar fi consecințele ieșirii sale? Pare fără precedent.) Nu cred că trebuie să-i spun eu acum care ar fi consecințele. Ce e trist e că un ofițer care invocă onoarea își pune uniforma în modul ăsta”, a fost reacția promptă a lui Carmen Dan.

Citiți și:  Încornoratul Dragnea a inlocuit-o deja pe Irina Tanase? „... împreună cu minunata noastră ...”

Lucrurile se complică după ultimele informații apărute în presă. Sursele Realitatea TV afirmă că chestorul Ioniță a avut, în ultima perioadă, mai multe întâlniri cu Gabriel Oprea. Întrebat dacă reacția sa publică nu are vreo legătură cu eventuale întâlniri cu Gabriel Oprea pe care le-a avut recent, Cătălin Ioniță a evitat să dea un răspuns direct.

”Ce facem azi e un demers care ține de activitatea DGA. Ce vă răspund este legat de activitatea pe care o desfășor ca un profesionist. Toate aceste lucruri reprezintă alte încercări de a duce din sfera de normalitate lucrurile către o altă sferă. Nu am avut întâlniri politice pentru că nu sunt politician. Ce am de făcut în minister e să reprezint unitatea și să în deplinesc atributiile prevăzute în fișa postului”, a spus acesta.

Citiți și:  Încornoratul Dragnea a inlocuit-o deja pe Irina Tanase? „... împreună cu minunata noastră ...”

Conflictul dintre Carmen Dan și Gabriel Oprea este mult mai vechi, inclusiv anul 2018 fiind martorul unui conflict care a lăsat multe semne de întrebare și un front deschis între cele două tabere.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *