RAZBOI INTRE DOUA CLANURI TIGANESTI, in centrul orasului | Foto infiorator de la fata locului

Au trecut 24 de ore de la atacul cu bâte de la barul Garofița, iar autorii agresiunii sunt încă liberi. Poliția caută trei persoane, care s-ar părea că au legături cu familia Pasăre din Buzău. Între timp, bărbatul bătut cu bâtele se reface pe un pat de spital, având leziuni la cap, față și torace.

Scandalul dintre familia Pasăre și gruparea lui „Tomiță” – așa-zisă a „Sportivilor – mocnea de mult timp, iar manifestări ale aversiunii dintre cele două au mai avut loc, de-a lungul timpului. Paharul s-a umplut însă acum o săptămână, când Tomiță ar fi dat nas în nas cu clanul Pasăre la clubul OK din Șarânga. A ieșit deranj, s-au împărțit câțiva pumni, dar mai ales s-a plecat acasă cu orgoliile șifonate și cu promisiunea că lucrurile nu vor rămâne așa.

Și cum în acest anturaj nimic nu prețuiește mai mult decât onoarea, scandalul de la discotecă a cerut o revanșă. Surse susțin că Tomiță ar fi vrut să se răzbune și, în noaptea de duminică spre luni, a intrat peste Gilbert Pasăre într-o cameră de hotel din Mărăcineni și l-a pus la punct cu un telescop metalic. Tânărul a ajuns la spital cu lovituri pe tot corpul.

A fost picătura care a umplut paharul. Ieri, după orele prânzului, Tomiță a fost bătut cu bestialitate de trei indivizi purtând cagule. Martorii spun că bărbatul a fost tăbărât pe bulevardul Unirii de trei bărbați care au coborât dintr-o mașină. Victima s-a refugiat în barul Garofița, unde a fost prins și bătut din nou cu bâtele, până a leșinat.

Dus la spital mai mult mort decât viu.
Bărbatul a fost lovit atât de tare, încât medicii s-au temut inițial pentru viața lui. Plin de sânge și rănit la față, cap și torace, Tomiță a fost stabilizat, iar acum se află sub supraveghere. Agresorii săi au reușit să fugă.

Scandalul dintre cele două grupări nu este de ieri, de azi. În 2012, membrii acestora s-au bătut într-un bar din Dorobanți, scandalul ajungând până la urechile șefilor din IGPR.

Astăzi sunt două moduri în care s-ar putea tranșa disputa dintre cele două tabere: Prima – și cea mai plauzibilă – ar fi ca agresorii să se dea la fund câteva luni, până se stinge scandalul. La adăpostul străinătății, ei ar putea scăpa și de o eventuală pedeapsă, dacă ar fi prinși în aceste zile. A doua variantă – de nedorit pentru nimeni – este ca membrii taberelor să-și dorească o nouă reglare de conturi, care nu ar aduce nimic bun nimănui.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://barikada.ro/