[ Răsturnare totală de situație! Este bomba politică a momentului. Partidul care intră, de fapt, în Parlament ]

Este răsturnare totală de situație după alegerile parlamentare. Bomba politică a momentului s-a detonat chiar acum. S-a aflat care este partidul care va intra în Parlament, deși nu i se mai dădea nicio șansă.

Ultimele cifre arată că, de fapt, PMP intră în Parlament pentru că a depășit pragul de 5%.

Nimeni nu le mai dădea nicio șansă, dar se pare că până la urmă s-a întâmplat. Cei de la PMP, partidul al cărui președinte de onoare este Traian Băsescu, a intrat în Parlament. Din ultimele informații, acesta a depășit pragul de 5%, obligatoriu pentru a fi partid parlamentar.

Este bomba politică a momentului
Partidul Mișcarea Populară a primit voturi suficiente cât să intre în Parlament, spun cei de la România TV. După numărătoarea parțială a voturilor se pare că a fost depășit pragul de 5%.

PMP va intra la limită în Parlament, mai precizează sursa citată. Mai sunt însă de contorizat voturi din străinătate, iar procentul celor de la PMP ar putea să mai crească.

Cei de la PNL ar fi avantajați prin această răsturnare de situație. PMP a fost un aliat al liberalilor. Victor Ciutacu a reacționat în direct la postul TV. ”Abia aceasta este o veste cu adevărat proastă a acestor alegeri. Credeam că scăpăm de Băsescu din viața publică, dar se pare că nu.

Pentru PNL este un avantaj pentru că are marjă de negociere. Evident că Băsescu nu poate să se alăture unei eventuale majorități parlamentare cu PSD-ul. Problema cea mai mare este că s-ar putea să avem un nou CDR. Toți care suntem mai vechi ne amintim ce dezastru a fost la momentul respectiv și cum principala lor grijă nu era cum să guverneze ci cum să își împartă hălcile”, a declarat Victor Ciutacu.

LASA UN COMENTARIU