Răsturnare de situație! Tatăl lui Emi Pian vrea RAZBUNARE după moartea liderului clanului Duduienilor SURSE

Moartea lui Emi Pian nu va rămâne nerăzbunată. În aceste momente se fac calcule și se pun la cale scenarii care au în centrul atenției pedepsirea celui care l-a omorât pe liderul clanului Duduienilor.

Tatăl lui Emi Pian nu se poate împăca cu ideea că fiul său este mort. Din acest motiv, acesta ar dori cu orice preț răzbunare. Nicolae, care este perceput ca fiind adevăratul lider al Duduienilor, pune la cale direct din pușcărie un plan de răzbunare a morții fiului său.

Potrivit unor surse citate de Cancan, seniorul Nicolae se află în închisoare, iar starea sa de sănătate este una extrem de precară. Mai mult chiar, tot mai multe voci apropiate Duduienilor ar vorbi de răzbunare.

Conform acelorași surse, la priveghi, interlopii ar fi decis ca seniorul să rezolve cazul din pușcărie. Potrivit informațiilor furnizate de jurnaliștii de la Cancan, adevăratul lider al Duduienilor ar avea în vedere să-i „execute” pe cei din clanul Rinu în următoarea perioadă. Planul ar consta în angajarea a 5-6 „băieți” care să rezolve ”treaba murdară”, iar ulterior seniorul Duduienilor să-și asume faptele.

”Seniorul Duduianu vrea cu orice preț răzbunare. Vrea ca ucigașul fiului său să fie executat în perioada următoare. El vrea să-și asume toate faptele, pentru că e la pușcărie, e bătrân și n-ar mai avea mult de dus”, au susținut surse din anturajul clanului.

Ce face în închisoare tatăl lui Emi Pian
De altfel, sursa citată susține că tatăl lui Emi Pian s-ar afla internat la Spitalul Penitenciar Jilava, acolo unde a fost dus de urgență în urma unui infarct, suferit după ce a aflat de moartea fulgerătoare a fiului său. Din câte se pare, capul Duduienilor n-ar fi într-o stare de sănătate prea bună.

”E internat la spitalul de la Jilava. S-a «prăjit» de când a aflat că a murit Emi. E sub supraveghere medicală permanentă. Nu este bine deloc”, au declarat sursele noastre.

Motivul pentru care se află în închisoare seniorul Nicolae are legătură cu o faptă petrecută în februarie 2019. Atunci, un bărbat în vârstă de 39 de ani a sunat la 112 și a povestit că, în timp ce traversa, pe verde, la intersecția Străzii Buzoieni cu Calea Rahovei, a fost lovit intenționat cu mașina, după care șoferul a fugit. După vizionarea imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din zonă și după audierea martorilor, s-a stabilit că este vorba despre o tentativă de omor, iar ancheta a fost preluată de Serviciul Omoruri. Polițiștii au stabilit că la volan se afla Nicolae Duduianu. Acesta ar fi încercat să treacă pe roșu, însă a fi avut un conflict cu pietonul, care nu s-ar fi dat la o parte și chiar i-a dat cu piciorul în mașină, susțin jurnaliștii.

Sursa: Capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *