RĂSTURNARE de SITUAȚIE: Liviu Dragnea A RECUNOSCUT! Declarații de ultimă oră

Într-o conferință susținută la Parlament, Dragnea a recunoscut că proprietatea de la Mamaia a fost a sa, prin „1900 toamna”, dar că a vândut-o.

Rise Project a arătat, pe baza informaţiilor din valiza primită de la un localnic din Teleorman, că Tel Drum a plătit pentru bucătăria de vară de la reşedinţa lui Liviu Dragnea din Alexandria şi pentru lucrări la „o misterioasă vilă din Mamaia”. Jurnaliştii vorbeau de „un proiect faraonic”, de o vilă cu cinci nivele şi 1.015 metri pătraţi.

Jurnaliştii de la Rise Project mai arătau că Nicoleta Pene a păstrat facturile, devizele de plată şi alte documente legate de negocierile cu firmele de amenajare interioară. „Până pe 4 septembrie 2010, de exemplu, nota că dintr-un avans de 200.000 de lei, a cheltuit 163.850 pe termoizolare terase, casa liftului, nişte finisaje la etajul 4, faţadă, instalaţie electrică şi balustrade metalice. Pentru geamuri de la balustrade şi rulourile exterioare, o companie de profil din Constanţa (Ghereon Plast) a cerut alţi 8976 euro. Oferta a venit pe 21 ianuarie 2011 pe mailul de serviciu de la Consiliul Judeţean Teleorman al lui Gabriel Davidenco, arhitect-şef al judeţului timp de 15 ani, decedat în 2016. Dau clasă 460 mp de marmură, diferite sortimente, şi 300 mp de granit pentru terase. În total, 41.600 de euro – fără manoperă, şi încă 11.000 de euro pentru barele de inox din jur. Printre documentele ascunse de Nicolete Pene, am găsit oferte de marmură şi o factură proformă din martie 2010, de aproape 16.000 de euro, pentru 200 mp de parchet Merbau, masiv şi stratificat. Plătite de Tel Drum”, preciza Rise Project.

Citiți și:  EXPLOZIV! Dragnea pregătește marea RĂZBUNARE

În aceeaşi zi, întrebat de reporterul Rise Project despre aceste lucruri, Liviu Dragnea a răspuns: „Tel Drum sau nicio altă companie nu mi-a plătit ce s-a realizat în casa mea. Nu am niciun majordom. Ce releveu? Am înţeles că acolo e vorba de schiţa unei clădiri foarte mari. Nu am aşa ceva”.

Joi, cu ocazia conferinţei susţinute la Parlament, reporterul Digi24 Cristian Andrei l-a întrebat pe preşedintele PSD dacă a încasat de pe urma imobilului de la Mamaia bani sau alte foloase materiale. „Nu am încasat nicio chirie”, a răspuns Dragnea. „Sau alte avantaje…”, a continuat reporterul Digi24. „Nu am încasat nicio chirie”, a repetat liderul PSD.

Citiți și:  S-a aflat! INFORMATIA momentului despre Liviu Dragnea! Cand va ieși din închisoare

„Nu ştiu. Știu că acolo începusem cam prin 1900 toamna o construcţie, o construcţie pe care, în 1900 iarna, am vândut-o. Ce s-a întâmplat după aia nu mai ştiu”, a mai spus Liviu Dragnea, refuzând să dea mai multe detalii. „Citiţi mai multe penibilităţi din valiză şi vă luaţi informaţiile de acolo”, a spus liderul PSD.

Imagini cu vila de la Mamaia au fost publicate de jurnaliştii de la Adevărul, care au identificat vila şi au constatat că este exact ca în planurile prezentate de Rise Project.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile