GENERAL

Rasturnare de situatie in plin razboi: procurorii ruși cer ca Meta să fie considerată organizație extremistă

Facebook Meta scaled 1

Parchetul General al Federației Ruse a trimis o cerere la instanță pentru recunoașterea Meta Platforms Inc. organizație extremistă.

„În conformitate cu Legea federală Cu privire la combaterea activităților extremiste, Parchetul General al Federației Ruse a depus o petiție la tribunal pentru a recunoaște Meta Platforms Inc. ca organizație extremistă și a interzice activitățile sale pe teritoriul Federației Ruse”, a declarat vineri Parchetul General al Federației Ruse, informează Interfax.

În plus, autoritatea de supraveghere a spus, „în legătură cu prezența semnelor de infracțiuni prevăzute de partea 2 a articolului 205.2 din Codul penal al Federației Ruse (propaganda terorismului) și paragraful a) din partea 2-a articolului 282. din Codul Penal al Federației Ruse (incitarea la ură și dușmănie cu amenințarea la violență)” în Comitetul de Investigații al Federației Ruse a trimis materiale pentru a rezolva problema urmăririi penale.

Anterior, s-a raportat că Facebook și Instagram vor ridica interdicția privind apelurile la violență împotriva armatei ruse în postări. Duma de Stat din Rusia a cerut Procurorului General și Comitetului de Investigație al Federației Ruse să evalueze această decizie Meta, iar RKN a cerut un răspuns prompt din partea companiei cu privire la noile reguli de moderare a conținutului.

Sursa: stiripesurse.ro

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.