Răsturnare de situaţie în cazul tinerei care a cazut de pe un bloc din Sibiu: S-a sinucis dupa ce a jucat „Balena Albastra” – Detalii socante

Schimbare de macaz în cazul tinerei care ar fi văzut de pe un bloc din Sibiu în urmă cu câteva săptămâni! Anchetatorii au facut descoperirea socanta conform careia tanara a jucat „Balena Albastră” inainte de a se sinucide.

Denisa Voilean, eleva care s-a aruncat in gol de pe un bloc din Sibiu la jumatatea lunii martie, ar fi vrut să îndeplinească o ultimă sarcină a jocului ’’Balena Albastră’’.

„Prin ordonanţa organelor de cercetare penală din cadrul Poliţiei Municipiului Sibiu – Biroul de Investigaţii Criminale s-a început urmărirea penală pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă, prev. şi ped. de art. 192 alin. 1 C.pen. S-a procedat la audierea în calitate de martori a minorilor care au însoţit-o pe decedată, precum şi a celor două profesoare ce făceau parte din acel grup, aceştia relatând că numita VDŞ, în seara de 15.03.2017, a urcat împreună cu aceştia pe acoperişul blocului nr. 1 TURN de pe B-dul G-ral Vasile Milea din Sibiu pentru a vedea panorama municipiului Sibiu. De asemenea s-a mai reţinut că minora VDŞ a descărcat, pe telefonul său mobil, jocul intitulat „Balena albastră” şi a început a-l juca folosind pseudonimul „vovo_666”, având mai multe postări pe Facebook şi Instagram ce indică parcurgerea acestui joc, precum şi unele imagini cu trimitere directă la acte de suicid„, este comunicatul transmis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

VEZI SI: ALERTĂ în școlile din România! Elevi asfixiați din cauza jocului „BALENA ALBASTRĂ”. Cum se joaca acesta:

VEZI SI: DE CE JOACĂ adolescenţii Balena Albastră. DEZVĂLUIRILE incredibile ale unui poliţist care s-a infiltrat în grupurile morţii (FOTO&VIDEO)

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.