Răsturnare de situaţie în cazul mortii Cristinei Ţopescu! Boala ascunsă pe care o avea: Ea a sperat până în ultima clipă

Apar noi detalii cutremurătoare din viaţa regretatei vedete Cristina Ţopescu. Aceasta a fost găsită decedată, duminică seara, în propria locuinţă, după ce nu mai fusese văzută de vecini de mai bine de o săptămână. O prietenă apropiată a venit cu o serie de informaţii privind boala de care suferea.

Crisina Ţopescu a fost declarată moartă duminică, pe 12 ianuarie, la vârsta de 59 de ani. Jurnalista decedase de mai multe zile, iar vecinii au fost cei care au alertat autorităţile, după ce nu o mai văzuseră de pe 23 decembrie.

De ce boală suferea Cristina Ţopescu?

Monica Pop a recent vorbit despre problemele de sănătate pe care fiica lui Cristian Ţopescu le avea. Medicul oftalmolog s-a mirat de moartea prietenei sale şi cu greu a putut să vorbească despre trecerea sa în nefiinţă. Cu toate că nu se cunoaşte încă ce i-a cauzat decesul, medicul Monica Pop a făcut dezvăluiri cu privire la o problemă de sănătate care nu îi dădea pace după moartea tatălui şi anume depresia.

Vezi: Moartea Cristinei Țopescu în singurătate și corul bocitoarelor ipocrite

Astfel, a fost un şoc pentru ea să îşi piardă tatăl, pe Cristian Ţopescu. După cum spune Monica Pop, fosta prezentatoare TV, Cristina Ţopescu, a sperat până în ultima clipă că medicii îl vor salva şi a fost distrusă de drama trăită:

„Am înţeles că au fost găsite animalele în jurul ei. Întrebarea este ce i-a generat stopul. Mi se pare…Nu pot să cred aşa ceva! V-aş ruga să nu mai spuneţi despre trupul ei că era nu ştiu cum…Vreau să se gândească toată lumea la ce fată era. Suferea de depresie, dar se trata. Am fost împreună cu ea la tatăl ei, a fost un şoc moartea lui, ea a sperat până în ultima clipă şi totul a fost un mare şoc pentru ea”, a declarat Monica Pop la România TV.

Vezi: AI GRIJA LA PRIETENI! Reacţii după moartea Cristinei Ţopescu: „Mă întreb unde au fost toţi aceşti prieteni care apar acum“

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.